2789
من قبلا یه خرده شکم داشتم

بخاطر همونه

برنامه نی نی بان رو تو‌گوشیت نصب کن

هفته به هفته همه چیز رو بهت میگه

من هر هفته میرم نگا میکنم. حس خوبیه☺️

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
هفته پنجم یکم تغییر کرد الان هم هفته ششم میشه فهمید تغییرشو

اسی شما رفتی سونو؟ضربان قلبشو شنیدی،من امروز قراره برم سونو اصن نمیدونم چند هفتمه فقط ۲روز پیش ازمایش دادم بتام ۱۰۰۰بود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اسی شما رفتی سونو؟ضربان قلبشو شنیدی،من امروز قراره برم سونو اصن نمیدونم چند هفتمه فقط ۲روز پیش ازمای ...

نرفتم خیلی دوس دارم صدا قلبشو بشنوم استرس دارم قراره ۲۸ مهر برم 

عشق مامان و بابا تو راهه😍 
نرفتم خیلی دوس دارم صدا قلبشو بشنوم استرس دارم قراره ۲۸ مهر برم 

هر چی دیر تر بهتر،منم عین شمام،همش میام تو سایت میخونم سقط زیاد بوده میترسم،من ماه دوم اقدام حامله شدم ،همیشه هم عقب مینداختم پریودیمو ولی ورزش حرفه ای انجام میدادم ،اصن فک نمیکردم باردار باشم😐

هر چی دیر تر بهتر،منم عین شمام،همش میام تو سایت میخونم سقط زیاد بوده میترسم،من ماه دوم اقدام حامله ش ...

منم اصلا انتظار نداشتم جلوگیری طبیعی داشتم .ولی این بار فرداش قرص اورژانسی خوردم فک میکردم پریودم ب خاطر همین دیر شده همه کارارو انجام میدادم چای گیاهی میخوردم پریود بشم فرش شستم یکم لکه اومده بود بعد چند روز دیدم پریود نمیشم چک زدم ک دیدم حاملم ماه اول فهمیدم خیلی شوکه شدم باوروم نمیشد 

میل به ترشی داری و زیهد غذا میخوری احتمالا پسره  پرمویی چی نداری ؟

از اول پر مو هستم الان نمیتونم تشخیص بدم واسم ترش و شیرین فرقی نداره ولی از شیرین زیاد خوشم نمیاد ب خصوص شیرینی اینا اصلا