2777
2789
عنوان

رشد مو

| مشاهده متن کامل بحث + 23538 بازدید | 31 پست

بستگی داره مشکل از چی باشه. من رفتم دکتر اول برام آزمایش نوشت. کم خونی داشتم آمپول داد . خیلی بهتر شدم. برای موهام هم سیستن ب 6 و آمپول داد که دوتاش هم دیگه وارد نمیشه خیلی عالی بودن خیلی عالی. حیف خیلی گرون شد و الان هم دیگه توی ایران نیست.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

برای ریزش زیادمو ومویی که رودمو خوره میگیره چی خوبه

این دکترا هیچ کاری بلد نیستن

مثلا باید ی قرص کشف کنن شکم پهلو ادم بره😁

یا مثلا موها ادم یهو سی سانت بلند شه😕😕

یا مثلا ادم چشاش آبی بشه یا عسلیبشه😕

خلاصهکه چشام  دنیاییه     کروناس بمونید خونه اههههه      
بله مکمل آهن تاثیر زیادی روی پوست و مو داره

آمپول آهن بود. چون کم خونی داشتم فرینجکت. دو دوره زدم با سرم. برای موهام قرص سیستن ب 6 داد و آمپول ب پنتین. که خیلی عالی بود. به غیر از اینها من از هیچ چیزی نتیجه ندیدم. 

آمپول آهن بود. چون کم خونی داشتم فرینجکت. دو دوره زدم با سرم. برای موهام قرص سیستن ب 6 داد و آمپول ب ...

سلام عزیزم

منم فقر آهن دارم

ولی دکتر آمپول نداد

شما آهنتون تنظیم شده؟

چقدر طول کشید تا تنظبم بشه؟

سلام عزیزم منم فقر آهن دارم ولی دکتر آمپول نداد شما آهنتون تنظیم شده؟ چقدر طول کشید تا تنظبم بشه ...

سه دوره آمپول فرینجکت توی سرم زدم. دو ماه یه بار. الان نرماله. 12 شده. قبلا 7 و 8 بود

این دکترا هیچ کاری بلد نیستن مثلا باید ی قرص کشف کنن شکم پهلو ادم بره😁 یا مثلا موها ادم یهو سی سا ...

دکترا اگه کاری میتونستن بکنن کچلی خودشونو درمان میکردن اول

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!