2777
2789
عنوان

مشکل بزرگ من

| مشاهده متن کامل بحث + 51567 بازدید | 309 پست
رودربایستی دارم باهاش همش میگه من غریبم بعدم شوهرامون همکارن هر دفعه هم بزور اش میاره در خونمون ...

بگو کمردرد گرفتم،هر بار اومد خونه دراز کش باش اصلا بلند نشون بگو دکتر استراحت مطلق داده،تکون میخورم کمرم تیر میکشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم یه همسایه داشتم همینجوری بود یه دختر داشت و باردار بود روزای اول دلم سوخت میگفتم اشکال نداره ولی خود کرده را تدبیر نبود 

طوری بود که بچش از صبح تا وقت خواب پیش من بود 

وقتی زایمان مرد شدن دوتا 

فکر کن نوزادش و میآورد پیش من خودش با دوستاش می‌رفت بیرون 

هر روز ناهارش با من بود اگه خودم مثلا مهمون بودم ناهار درست نمی‌کردم وسایل ناهار و ازم می‌گرفت مثلا میومد دوتا سیبزمینی و پیاز و تخم مرغ و یه لیوان روغن میبرد کوکو میپخت در این حد 

شغل من قناده بعد سفارش داشتم برای اینم باید درست میکردم 

مهمون داشت کیک براش میپختم بدون حتی تعارف پولش 

وسایل برقیمو میبرد به زور می‌گرفتم خیلی هم پولدار بودن 

یه سری توستر من و برد ۱۵ روز طول کشید پس داد یه سری خواست ندادم گفتم لازم دارم بعد رفتم خونه بابام شوهرم زنگ زد گفت همسایه اومده گفته که توستر و بده به خانومتون گفتم خلاصه برد دیگه من هر روز میرفتم بیارم بهونه میآورد حتی مهمون داشتم لازم داشتم نداد آخرش گفتم عزیزم یه مغازه هست قسطی میده بیارم برات گفت نه دیگه شما داری لازم ندارم 

کاری کرد از اون خونه برم پولم خرج شد نتونستم خونه بگیرم و کلی ضرر کردم و هنوز هم صاحب خونه نشدم 

شما مثل من نباش خیلی جدی برخورد کن 

بگو دخترم پرخاشگر شده پسرش و قبول نکن شکر آب هم شد شد دور از جونتون به جهنم

ما حدود ۸ ماهه اومدیم تو این خونه.همسایمون که اولین بار اومد خونمون،گفت خیلی رفت وآمد با همسایه رو دوست دارم(البته خانم خوبیه وکارمند بیمارستانه) ،بچه هاتو بفرست خونه ی من بازی کنن.چند باری گفت من هیچی نگفتم.هفته ی پیش مجلس ختم یکی از همسایه ها بودنشسته بودیم،شنیدم داره به روبروییش میگه همسایه جدیدم اصلا اهل رفت وآمد نیست ،چندباری گفتم اما باز رفت وآمد نمیکنه پس منم باهاش رفت وآمد نمیکنم.به همین راحتی😃.من اصلا دوست ندارم پای همسایه تو خونم باز بشه،اگه باز شد میدونم که  تمام راز و حرفای خصوصی و مشکلاتم وسط کوچه ست.

البته منظورم به این همسایم نیستا.چون خانم خوبیه.منظورم هر همسایه ایه.همسایه تو خونه راه ندین.بیچاره میشین

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨

وااای اسی این تاپیک مال الان نیست🤭😂

پس چی شدی؟اون همسایت چی شد؟

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
ما حدود ۸ ماهه اومدیم تو این خونه.همسایمون که اولین بار اومد خونمون،گفت خیلی رفت وآمد با همسایه رو د ...

ما همسایه روبرمون به شدت اهل رفت و آمده،بگم تمام ۱۶ واحد خونه این میان،یه واحد که خانومش کلا هر روز با دو تا بچه هاش خونه اینه،شبا هم که شوهراشون میاد،دور هم شام میخورن،ساعت ۱۲ شب صدای خداحافظی شون میاد ،دوباره فردا چرخه تکرار میشه😁،یه روز تو راهرو همسایه رو دیدم سلام علیک کردیم،داشت از بیرون میومد خونه، گفت عجله دارم ،فلان واحد اومده خونم داره دکوراسیون خونمو تغییر میده ،برم ببینم چه جوری شده😐،فک کن خودشم خونه نبود ،همسایه تو خونش داشت جابجا میکرد

ما همسایه روبرمون به شدت اهل رفت و آمده،بگم تمام ۱۶ واحد خونه این میان،یه واحد که خانومش کلا هر روز ...

وااای خدا😂😂😂😂😂