2777
2789
نه خدارو شکر من ماهی یکبار یارانه میگیرم اونممیرم یدونه پفک می خرم تموم میشه!!

خخخخخخ دعا کنیم پس یارانه قطع نکنن من که پول یارانه میدم مستقیم ۱بسته پوشک برای بچمم

پای تک تک ارزوهات ،خدا نشسته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خخخخخخ دعا کنیم پس یارانه قطع نکنن من که پول یارانه میدم مستقیم ۱بسته پوشک برای بچمم

والا کاش بشه باهاش پوشکخرید والا الان بزور زوره زور یدونه پفک اش مشی میدن اونم میبینی باز چند تومن بدهکار میمونی اگه یارانه قطع بشه که منبی پفک  میمونم

از خریت تا حریت تنها یک نقطه فاصله هست چه آدمایی که یه روز ه حر کربلا میشن و چه عالم هایی که با یه کار کوچیک خر روزگار میشن
خوابم نمیاد. خانوما تو رو خدا یه راه حل بدیم من شبا بتونم.زودتر بخوابم خبرم دانشگاه تازه ثبت نام کرد ...

ساعت ۱۱ نت گوشیتو خاموش کن بخواب

پای تک تک ارزوهات ،خدا نشسته
ای کاش اوصاع خوب بشه

دعا کن از این بدتر نشه بعدا واسه خوب شدن وقت هست

از خریت تا حریت تنها یک نقطه فاصله هست چه آدمایی که یه روز ه حر کربلا میشن و چه عالم هایی که با یه کار کوچیک خر روزگار میشن
جوانامون چی میشن بچمم چطوری زندگی تشکیل بده برادرام چی

..داییم هم مهندسی عمران خونده الان مغازه لباس فروشی داره ...خدا می‌دونه چه داییم و چه بقیه اونایی در س خوندن  و زحمت کشیدن در حقشون ظلم بزرگی شده بیچاره نسل بعد که کلا زندگیشون افسردگی هست خداشاهده داییم به خاطر این که کار پیدا نمی کرد تا مرز خودکشی رفت کلا افسرده شده بود

جوانامون چی میشن بچمم چطوری زندگی تشکیل بده برادرام چی

تنها کمکی که می تونی به پسرت کنی اینه که براش پس انداز کنی ودر ثانی درسته که درس مهمه ولی یکم که بزرگ شد بزار بره هم مدرسه هم بفرستید کنار یه نفر یک هنر یا کار یاد بگیره که اگه از درس چیزی نموند حد اقل چرخ زندگیش رو با اون کار بچرخونه