2777
2789
عنوان

وسواس!!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 28 پست
ححق دارن بخدا.خرج دادن تو این زمونه شده زایمان طبیعی روزانه

اوهوم ادم میدونه میفهمه درکشون میکنه ولی واقعا بازم توقعمون میشه ک چرا اعصاب خوردیاشو نو باید سر ماخالی کنن

لااااااایک ننننکنییید لدفن  

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁🙁همسر شما چی ؟قبول میکنه بیاد روانشناس

اگه توارامش باش بحرفم اره فک کنم بیاد

کاش انقد گرون نبودن هزینه هاشون:(((

اگه توارامش باش بحرفم اره فک کنم بیاد کاش انقد گرون نبودن هزینه هاشون:(((

قبول دارم واقعا کمرشکنه هزینه هاش هرجلسه حدود پنجاه شصت تومن میگیرین 😔

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
یکی از اقوام خیلی نزدیک من یه سری از این موارد رو‌داره  همه چیز باید در حد عالی باشه  صد ...

اوهوم این شوور منم همینه

چقد سرکوفتم زده باششششه بابت کارام خو ادم خیلی وقتا میش میاد حواسش نی خرابکاریای خیلی کوچولومیکنه ک ن اسیب زنندس ن ضرری داره ن هیچی

مثلا حواسم نبود سفره روگذاشتم رو روفرشی هاا بچم برداش نرمه ی نون ریخت بیرون ازش

کوفتم کرد ناهارو😑😡

بیشتره بابا همسایمون مشاوره ساعتی 100تومن

اوه پس ما شهرستانیم نرخشون کمتره 🙃

چو قناری به قفس یا چو پرستو به سفر؟                                 هیچ یک من چو کبوتر نه رهایم نه اسیر🙂                                  چیزی که وحشتناک بود حس می کردم                                                 نه زندهِ زنده هستم نه مُردهِ مرده  💔بهترین هرکس اون چیزیه که خودش دوست داره‌یه زوج جوون دیدین نگید " عه تو که از همسرت خیلی سرتری"دوستتون یه لباس خرید نگید "رنگ بهتر نداشت؟" و...بقیه که نباید به سلیقه ما زندگی کنن!کاری نکنیم که اطرافیانمون از ترس حرفای ما قید دوست داشتن هاشونو بزنن..تو زندگی آدما همیشه مرز های باریکی وجود دارن بین رک بودن و بیشعوری ، بین احترام و چاپلوسی ، بین اعتماد به نفس و خود شیفتگی ...این مرزها تعیین کننده ی بزرگی آدماست یادشون بگیریم.
تجربه من میگه متاسفانه ادم وسواسی خییییلی به سختی درمون میشه  بدیش اینه اغلب هم قبول ندارن مشک ...

😕😕😕😕😕😕دقیقا 

فک میکنم شوهرمن بیشتر نیاز ب مشاوره داشته باشه بی دارو خوب بشه اخه خودش میگه توقع نکن از من. بابام همیشه تا ذره ای کارمو درست نمیکروم سرکوفتم میزده و بی عیب میخواسه😑باز جوش میخوابه ی روز بعد همون ادم قبلی میشه

اوه پس ما شهرستانیم نرخشون کمتره 🙃

یزدم منم

تهران اینا ک رومرز 300...400ه میگن نمیدونم صحتشو

بهتر ک ارزونتره .ادم زندگیشم بخواددرست کنه نمیتونه بااین وضع

یزدم منم تهران اینا ک رومرز 300...400ه میگن نمیدونم صحتشو بهتر ک ارزونتره .ادم زندگیشم بخواددرست ک ...

ای بابا همینا کاری میکنن این همه طلاق زیاد میشه خب ادم پولش نمیرسه زودتر بره هی مشکل بزرگتر میشه میرسه جایی که دیگه قابل حل نیست 

شوهر منم اینجوری بود ولی کم از وقتی تنش به تن من خورده انقدر بیخیال شده که🤣

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز