2777
2789

هیشکی اینجا از همسایه هاشون اینجا نیس که خبر خاصی داشته باشه ؟؟ 

اخه یعنی چی مگه میشه اب رفته باشه تو زمین! ‌چرا اینقد تازگیا بچه گم میشه؟ مادراشون چه غلطی میکنن که مواظب بچه هاشون نیستن اخه بچه ۱ سال و ۸ ماه ساعت ۹ شب باید تنها تو اون کوچه تاریک باشه!!!! ‌من بی برو برگرد مامان کثافتشو مقصر میدونم 😡😡 

خیلی غصه این زهرا کوچولو خوردم واقعا از دست مامانش عصبانیم اگه اونجا بودم به خدا یه سیلی میخوابوندم تو گوش مادره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اوووو...انقد بچه ول تو خیابون هست که...کوچه خوده ما همه بچه ها ولن.

انواع کارهای نمدی سفارش قبول میشه😍😍برای انسان بودن احتیاجی به مذهب نیست!اگر نمیتوانی درست و غلط را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است نه دین

بنظرم‌کار آشناست چون بچه به صدا عکس العمل نشون داد و بدون تردید  دوید رفت !

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️

اولا حرف دهنتو بفهم که چی داری میگی

در ثانی میخوای بگی بیشتر از مادرش اون بچه رو دوست داری؟

دایه مهربانتر از مادر نباش

عفت کلام هم داشته باش

🔮برای سلامتی و طول عمر پدر و مادرم یه صلوات بفرستید🔮

طفلک خواهرش چه گریه ای میکرد تا آخر عمر خودش رو بابت تنها گذاشتن خواهرش و گم شدنش  مقصر میدونه

تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید