سه روز به موعدم مونده تخمدانم وزیرشکمم چن روزی میشه درد میکنه وهرازگاهی حالت پری میادومیره این ماه دکتر عکس رنگی نوشته اگه پریود بشم برم خیلی میترسم واسم دعا کنید نشم هیچ علایم دیگه ای ندارم احتمال بارداری هست
من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بیبی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنسها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊
همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بستهبندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.
در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بیبی لایف سفارش میدم 💜👶🏻
عکس رنگی هم من گرفتم اصلا درد شدیدی نداشت در حد یک دیقه فقط شدید بود
خدایا هزاراااان بار شکررررت به خاطر فرشته نازنینی که بهم بخشیدی بعد از 17 ماه انتظار، 10 شهریور 98 بی بی چکم هاله انداخت و 15 شهریور کاملا مثبت شد به لطف خدا و امام حسین،خدایا پسر کوچولومو در پناه خودت حفظ کن و هیچ خانمی رو حسرت به دل مادر شدن نذار،الهی آمـــین خدایا شکـــــــرت،این سری بدون انتظار طولانی منو لایق مادر شدن دوباره دونستی😭❤ اولین ماهی بود که اقدام جدی داشتیم،خدایا شکرت.10بهمن1401 بی بی چک زدم بعد دوساعت هاله داشت،12ام دوباره زدم سریع هاله انداخت،عصرش ازمایش دادم و با بتای455 خوشحالیم تکمیل شد😍😍الهی فدات شم نفس مامان،انشاالله صحیح و سالم بیای بغلم،عاشق تو و داداش کوچولوتم😍😍🤗خدایـــــا دامن هرکی بچه میخاد رو با اولاد سالم وصالح سبز کن،آمیـــــــــن🙏
منم موعدم بین چهاردهم تا شانزدهم از امام حسین میخوام از خدا بخواد باردار شم واقعا خسته شدم
منم هیچ علایمی ندارم جز ترشح
واینکه هرماه سینه هام درد میکرد ولی این ماه درد نمیکنن
خدایا امیدم تویی پس نگاهی به دل شکسته م کن تا همه بفهمن من تورو دارم،خدایا میگن خدا وقتی دوست داره صدای یه بنده شو زیاد بشنوه دیر آرزوشوبرآورده میکنه ولی اخه اگه دوستم داری چرا طاقت دیدن ناراحتی هامو داری؟خدایا نمیگم بنده ی خوبی برات بودم ولی بدهم نبودم وقتی برمیگردم به عقب می بینم آدمای بد گیرم انداختی.خدایا همه جوره دوست دارم پس همه جوره هوامو داشته باش.خدایا نگاهی به تنهایی هام بندازکه همیشه با اشک سپری میشه دیگه خسته شدم وقتی مامانم یا آبجیام بهم زنگ میزنن صدامو عوض میکنم نفهمن گریه کردم وهزاران حرف دیگه که بین منو توخودمونی هست. دوستت دارم محبوب من
اونماه سه روز جلوانداختم ولی این ماه هنونشدم انشالا همه منتظرا جواب بگیرن این ماه
انشاالله
امروز تخمدان راستم شدیدتیر کشید
خدایا امیدم تویی پس نگاهی به دل شکسته م کن تا همه بفهمن من تورو دارم،خدایا میگن خدا وقتی دوست داره صدای یه بنده شو زیاد بشنوه دیر آرزوشوبرآورده میکنه ولی اخه اگه دوستم داری چرا طاقت دیدن ناراحتی هامو داری؟خدایا نمیگم بنده ی خوبی برات بودم ولی بدهم نبودم وقتی برمیگردم به عقب می بینم آدمای بد گیرم انداختی.خدایا همه جوره دوست دارم پس همه جوره هوامو داشته باش.خدایا نگاهی به تنهایی هام بندازکه همیشه با اشک سپری میشه دیگه خسته شدم وقتی مامانم یا آبجیام بهم زنگ میزنن صدامو عوض میکنم نفهمن گریه کردم وهزاران حرف دیگه که بین منو توخودمونی هست. دوستت دارم محبوب من
من چن روز پیش هرزگاهی یه حالت تهوع خفیف درحد چن ثانیه داستم ولی دیگه ندارم
من یه بار خارج از رحم شدم
استرس داره واقعا دیوانه م میکنه