mahgolijooon مدیر عضویت: 1397/04/31 تعداد پست: 100 عنوان تعیین جنسیت | مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 25 پست سلام...کسی هست که بتونه با شکل استخوان جمجمه سونو ان تی جنسیت رو درست حدس بزنه؟؟؟ 1398/07/15 | 17:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هیژا1398 عضویت: 1398/05/23 تعداد پست: 862 شاید پسر خیلی دیدم پسر چونش تیزه انگارمال خودمم اینجو بود چونش تیز بودتو تایپکام هس میتونی ببینی گَهی زین به پُشت و گَهی پُشت به زین
mahak_m عضویت: 1398/07/11 تعداد پست: 2841 مگه من گفتم سالم نباشه؟!!!!!! نمیدونم بعضیاتون چه اصراری دارید که حتما نظر مخالف بدید! من قصد بدی نداشتم، آخه من سه بار سقط داشتم الان اصلا فکر جنسیت بچه نیستم، شاید حق با شما باشه. خدایا شکرت....❤❤
ثنابانو73 عضویت: 1398/02/02 تعداد پست: 653 قربون دهنت گل گفتی.دقیقا حرف من همینه. اتفاقا اینا همون آدمایین که رو جنس پسر بیشتر حساسیت دارن،هرکسی حس درونیشو بیان میکنه اینم حس درونی خودش پسر پسر بود....😒😒😒 خدایاشکرت که منو لایق این لطفتت دونستی😍😍😍لطفا اگه دوست دارید برای سلامتی نی نی ام صلوات بفرستید 😊😊😊ممنون
mahgolijooon مدیر استارتر عضویت: 1397/04/31 تعداد پست: 100 شاید پسر خیلی دیدم پسر چونش تیزه انگار مال خودمم اینجو بود چونش تیز بود تو تایپکام هس میتون ... من از مدل سرش حدس زدم دخترباشه.ولی تجربه ندارم که بدونم درسته یانه.طبق این عکس
هیژا1398 عضویت: 1398/05/23 تعداد پست: 862 من از مدل سرش حدس زدم دخترباشه.ولی تجربه ندارم که بدونم درسته یانه.طبق این عکس عزیزم اخه این جوجه که هنوز فرم سرش مشخص نیسیعنی به دنیا میاد اینجوریه که تو سونوعه؟ من بیشتر به چونه اعتقاددارم حالا بازم معلوم نی تا 15هفته گَهی زین به پُشت و گَهی پُشت به زین
mahgolijooon مدیر استارتر عضویت: 1397/04/31 تعداد پست: 100 من قصد بدی نداشتم، آخه من سه بار سقط داشتم الان اصلا فکر جنسیت بچه نیستم، شاید حق با شما باشه. عزیزم انشالا دامن شماو همه ی ارزومندان سبز بشه... سلامتی دراولویته بله ماهم اینو میدونیم.ولی خب به این قسمت که ادم برسه دوسدداره بدونه چی توو دلشه
mahgolijooon مدیر استارتر عضویت: 1397/04/31 تعداد پست: 100 عزیزم اخه این جوجه که هنوز فرم سرش مشخص نیس یعنی به دنیا میاد اینجوریه که تو سونوعه؟ من بیشتر به چو ... اوکی .مرسی از راهنماییت گلم😘