2777
2789

غذازیادمهم نیس ژنتیک مهمترین عامل چهره بچه هامون هس ولی یچیزی که من امتحانش کردم ازاول بارداری هام دوتاپوسترخریدم وزدم روبروی اناق خوابم شبهاوروزهابانگاه کردن بهش خوابم برده جالب اینجاس هم جنسیت هم قیافه بچه هام عین عکس شده 😊شایدخرافات باشه ولی همون انرژی که بخودم دادم خیای تاثیرداشته فقط پشیمون چراهردوعکسم بچه های کره ای بودن ای کاش یدونه پوسترچشم آبی میخربدم 

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          
ولی یکیو میشناسم پدر ومادر قد کوتاه سبزه پسراش بور موطلایی چشم سبز  پدر بزرگ ومادر بزرگشون زیبا ...

منم میخورم ببینیم چی میشه دخملم من ب باباش و فامیلای ببره خوشگل میشه البته اگه خوشگلیاشون رو برداره مثلا اونا چشمانشان خوشگله و پوست سفیدی دارن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینا همش حرفه منو شوهرم سفیده ایم اما بچم سبزه شده.قرآنو این چیزیارو هم خوندم

مثل خواهرم.خواهرم و شوهرش سفید و خوشگلن.خواهرم خیلی خیلی کم موئه.ولی دوتا بچه داره سبزه و پرمو 

😂😂😂

بچه هام اینقدرشبیه پوستراشدن حتی مادرشوهرم که خیلی پیربودمیگفت عکس بچه هاتوچراکندی کجابردیشون بازنگفت چطورقبل اززایمانم عکسشون روداشتم 😁

ماهمه همسفریم،،،،،،،،،،،                                                     مقصدش کوی خدا،،،،،،،                                                     مازاقلیمی پاک ،،،،،،،،،،،                                                                که بهشتش نامندبه چنین رهگذری آمده ایم ،،،،،،،،                                          
چه باحال منم بخرم از همین الان نگاشون کنم😊

اره عزیزم ضرری ندارع که یه خوشگلشوبگیربانگاه کردن بهش بخواب ❤

من اين باور رو دارم كه ژنتيك خيلي مهم هست،اما تعجب ميكنم چرا تو يه خانواده يه بچه واقعا زيباست و باهوش ولي يه بچه اصلا خوشگل و زرنگ نيست،فكر ميكنم تو اين مورد شايد تغذيه تاثير خودش رو داشته،چون من ميپرسيدم از اونايي كه بچه هاشون متفاوت بودن ميگفتن تغذيه هاشون موقع بچه هاشون فرق داشته😁

به نظر من اگر تغذیه تاثیری هم داشته باشه که اون رو هم بعید میدونم

برای قبل از بارداری هست چون زمانی که لقاح انجام میشه تمامی خصوصیات ژنتیکی همون لحظه تعیین میشه از جمله خصوصیات ظاهری 

اگر قرار بود تاثیر میداشت چرا تو دوقلوهای عیرهمسان تفاوت رنگ پوست و مو و سایر  رو میبینیم

خدايا نشاني بنما از خود