2777
2789
عنوان

خشونت خانگی

| مشاهده متن کامل بحث + 768 بازدید | 54 پست
ینی الکی به همه میگی حامله ای؟

مثلا به پسرای اینستا تو دایرکت میان مزاحمم میشن میگم که برن اونا هم اینو بشون میگم خدافظی میکنن میرن ،یا کلا دوست داشتم بدونم درد زایمان چطوره این جا میگفتن اول شوهر کن بعد بگو الکی میگفتم که جوابمو بدن

بسم الله  پس چرا گفتی اینها حرفهای دوستمه و من شوهر کردم ؟!

چون اون دختره کشش داد همه چیو ول کن نبود من میخاستم فقط جواب سوالمو بدونم کلن مردم ایران خیلی تو حاشین نمیدونم مشکل بابامو چیکار کنم وقتی پدرای دیگه رو میبینم دلم میسوزه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا به پسرای اینستا تو دایرکت میان مزاحمم میشن میگم که برن اونا هم اینو بشون میگم خدافظی میکنن میرن ...

چقد صادقی 

امیدوارم پسر نباشی

ولی درد زایمان عین درد پریوده ولی صد برابر شدیدتر

انشالله ازدواج کنی و مادر بشی

من و خدا خیلی وقته با هم قهریم...
عزیزم با جدیت درستو بخون . انشالله وقتی شاغل شدی مستقل میشی خودت خواستگار سن بالا به درد نمیخوره&n ...

من خودم اینقدر ناراحتم که بابام نزاشت درس بخونم و شرایط خوبی تو دوران کنکور نداشتم حالا هم سهمیه رو دولت داده بابام رو من منت میزاره کلا به زرنگیه آدمه 

الان مشکلت چیه ؟

مشکلم همه چیه دقیقا ،کلن میخاستم بدونم تو ایران کسی که به این شکایتا رسیدگی میکنه کیه ؟من متولد ۷۹ هستم ولی اصن به اندازه ی سنم لذت نبردم از کوچیکی تو خودم بودم بزور الان بهتر وآروم تر شدم 

مشکلم همه چیه دقیقا ،کلن میخاستم بدونم تو ایران کسی که به این شکایتا رسیدگی میکنه کیه ؟من متولد ۷۹ ه ...

دوستامم اذیتم میکردن دوست پسرم ولم کرد کلی مشکل جسمی دارم مامانمم نمیزاره قرص ضد افسردگی بخورم  ،فامیل خوبم نداریم جداقل بامون جور باشه حسابی گیر افتادمه

مشکل جسمیت چیه اگه دوس داری بگو

دندونام همه مشکل دارن ،ارتو وزیبایی میخان نزدیک ۳۰ ملیون یا بیشتر،موهام خارش شدید دارن ،دماغم بزرگه و به عمل نیاز داره،سینه هام خیلی خیلی کوچیکه