سلام مدت ها دنبال این تاپیکم که بزارم ،من وقتی بابام اذیتم میکنه استرس میگیرم حالم بد میشه منو دچار عقده روحی کرده ،زندگیمو نابود کرده ،خونواده رومن اجبار دارن ،ولی مسئله بابامه اصن بم محبت نمیکنه بخاطر همین کمبودا زود به پسرا وابسته میشم میترسم کاری دست خودم بدم میخام برم دانشگاه هم احساس غربت میکنم به نظرتون چیکار کنم؟به پول احتیاج داریم خواستگار خوب ولی سن بالا واسم میاد بابام نمیزاره ببینمشون
مثلا به پسرای اینستا تو دایرکت میان مزاحمم میشن میگم که برن اونا هم اینو بشون میگم خدافظی میکنن میرن ،یا کلا دوست داشتم بدونم درد زایمان چطوره این جا میگفتن اول شوهر کن بعد بگو الکی میگفتم که جوابمو بدن
بسم الله پس چرا گفتی اینها حرفهای دوستمه و من شوهر کردم ؟!
چون اون دختره کشش داد همه چیو ول کن نبود من میخاستم فقط جواب سوالمو بدونم کلن مردم ایران خیلی تو حاشین نمیدونم مشکل بابامو چیکار کنم وقتی پدرای دیگه رو میبینم دلم میسوزه
عزیزم با جدیت درستو بخون . انشالله وقتی شاغل شدی مستقل میشی خودت خواستگار سن بالا به درد نمیخوره&n ...
من خودم اینقدر ناراحتم که بابام نزاشت درس بخونم و شرایط خوبی تو دوران کنکور نداشتم حالا هم سهمیه رو دولت داده بابام رو من منت میزاره کلا به زرنگیه آدمه
مشکلم همه چیه دقیقا ،کلن میخاستم بدونم تو ایران کسی که به این شکایتا رسیدگی میکنه کیه ؟من متولد ۷۹ هستم ولی اصن به اندازه ی سنم لذت نبردم از کوچیکی تو خودم بودم بزور الان بهتر وآروم تر شدم