2777
2789
سلام عزیزم منم بلدم تااینجا که ۹۰ درصد بچه هارو  درست گفتم توهم بذار مال تو رو هم بگم 😍😍😍

گلم منم میذارم یه حدسی بزن ببینم نفس مامان دختره یا پسر😍

سلام خاله جونی من دقیقا ۱۲ هفتمه😊

معجزه یعنی بعد از ۱۶ ماه انتظار دقیقا همون ماهی که نوبت عکس رنگی داری که بری واسه آی یو آی باردار بشی😍خدایا هزاران بار شکرت ازت میخوام به همه ی منتظرای نی نی معجزتو نشون بدی😊دوست مهربونم یه صلوات واسه نی نی دار شدن منتظرا و سلامتی همه نی نی های تو دلی بفرست ممنونتم😘مهربونا واسه دوباره مادر شدنم دعا کنید سه ساله منتظرم بچم خیلی تنهاست😔خدا جونم ممنونم که دوباره واسم معجزه کردی و منو لایق دوباره مادری کردن دونستی هزاران بار شکرت خدای مهربونم😍❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلم منم میذارم یه حدسی بزن ببینم نفس مامان دختره یا پسر😍 سلام خاله جونی من دقیقا ۱۲ هفتمه ...

عزیزم اگه عکس کاملشو میفرستادی دقیق میتونستم بهت بگم ولی اینجا دنبالچه اش نیافتاده واز روی جمجمه پنجاه درصد پسره

خدایا ممنونم ازت بابت همه ی مهربونی هات ومعجزه هات....مواظب دو قلوهام باش ❤
عزیزم اگه عکس کاملشو میفرستادی دقیق میتونستم بهت بگم ولی اینجا دنبالچه اش نیافتاده واز روی جمجمه پنج ...

ممنون عزیزم که وقت گذاشتی😘دکتر همین یه عکسو بهم داد.راستی جنسیت دوقلوهای شما مشخص شد؟

معجزه یعنی بعد از ۱۶ ماه انتظار دقیقا همون ماهی که نوبت عکس رنگی داری که بری واسه آی یو آی باردار بشی😍خدایا هزاران بار شکرت ازت میخوام به همه ی منتظرای نی نی معجزتو نشون بدی😊دوست مهربونم یه صلوات واسه نی نی دار شدن منتظرا و سلامتی همه نی نی های تو دلی بفرست ممنونتم😘مهربونا واسه دوباره مادر شدنم دعا کنید سه ساله منتظرم بچم خیلی تنهاست😔خدا جونم ممنونم که دوباره واسم معجزه کردی و منو لایق دوباره مادری کردن دونستی هزاران بار شکرت خدای مهربونم😍❤️

ممنون عزیزم که وقت گذاشتی😘دکتر همین یه عکسو بهم داد.راستی جنسیت دوقلوهای شما مشخص شد؟

اره عزیزم یه دختر و یه پسر 

آهان ممنونم ،فک کردم بااون یکی خانوم بودی ،دقیقا غربالگری هم بهم گفت احتمال ۷۰ پسره 

ایشالا هرچی ارزوی دلته به همون برسی

اره عزیزم یه دختر و یه پسر 

ای جوووووووونم چقدر عالی ان شاالله به سلامتی بیان تو بغلت😍