2777
2789
جو نیست واقعیته

آره انگاری فقط ازدواج کردن ک بگن ما زن داریم ولی ازاونورمیرن هرگروهی که میخان میخورن 

🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره انگاری فقط ازدواج کردن ک بگن ما زن داریم ولی ازاونورمیرن هرگروهی که میخان میخورن 

برعکس شدکه😐

تیکرتولدپسرم💚۹۷/۷/۷💚اگه قراربوددری بسته بمونه ک به جاش دیوارمیزاشتن😉همیشه امیدوارباش🤗
منطورم خانمها بود

اوهوووم .خوب اونا هم خیلی بدبخت وعوضین خاک توسرشون آخه ماشوهراخودمون به زور بهشون می‌رسیم اونا دیگه ازحدگذروندن

🤲خدایا خیلی انتظار سخته اینکه ندونی باید منتظر باشی یا بیخیال بشی ، خدایا هیچ وقت هیچ زنی رو ناامید نکن از مادر شدنش😔چون درد داره اینکه آدم ندونه قراره مادر بشه یان ،از ی جایی ب بعد خودشو میزنه ب بیخیالی ولی این بیخیالی نیس حس ناامیدی هس ک تو وجود اون زن ایجاد شده😢خدایا ب همه منتظرا بچه بده ب منم بچه بده ۵ سال شد دیگه خسته شدم همسرمم ازم سرد شده دلش بچه میخواد حق داره خدایا خودت دل همسرمو شاد کن

زنها زیادی دیدم ک خیانت میکنن . یسری هاشون اول خیانت دیدن حالا ب جبران آون دارن خودشون هم خیانت میکنن

یسری هم شوهر شون بدرد لای جرز دیوار میخوره

زنی ک مرد حسابی داشته باشه خیانت نمیکنه . 

نمیگم کاراشون درسته اما متاسفانه همینه .... کاری هم نمیشه کرد

فقط ما ادما 

چ زن 

چ مرد 

قبل اینک هرکاری کنیم ...به این فکر کنیم ک ی روزی عین همون بلا سرخود مون میاد ( چون دنیا گزده ) حتما این آمارها هم کم میشه

اللهم عجل لویلک الفرج

💑
با اجازه استارتر خانوما میشه تا جایی که میتونین واس تاپیکام گزارش بزنین آیدیمو یکی از آشنایان فهمی ...

من چندتا رو برات گزارش زدم

اونایی که فکر میکردم واجب تره(در مورد چله و تخمدان و بارداری و....)

برام یه صلوات بفرستید که به شغل مورد علاقه م برسم. مرسی مهربونا❤❤❤

خانوم ها موجودات ظریفی هستن که نیاز دارن به محبت اینو همه مونم میدونیم که نیاز داریم حرفای قشنگ بشنویم خوشمون میاد از شوهرمون بشنویم ولی بعضی از شوهرا انقدر غرق کارو گرفتاریشون میشن که از خانوماشون غافل میشن حالا این وسط یکی پیدا میشه میاد به این خانوم محبت الکی میکنه خانومم گاهی با اینکه میدونه دروغ میگه ولی خودشو گول میزنه و حرفای قشنگ طرفو باور میکنه

خدا جون ممنون بابت این همه خوشبختی      همه چیز همونجوریه که دلم میخواد باشه