2777
2789
عنوان

مامانای بهار 99 لطفا همگی بیایین 🤰👶

| مشاهده متن کامل بحث + 9952 بازدید | 441 پست

سلام دوستان این خانوم با قران استخاره میگیره برا جنسیت کارش ردخور نداره ما فامیلها پیشش انجام میدیم با قرانتو واتساپ فقط جوابگوع ۰۹۱۰۷۸۴۴۶۶۷ اسمش فاطمه خانم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای خدا ینی میشه منم بعد سه سال بیام اینجا و خاطره بارداریمو بنویسم .من همیشه واسه اونایی ک نی نی دوس دارن آرزو میکنم هرچه زودتر خدا بهشون ببخشه.توروخدا واسه منم دعا کنید دیگه دارم افسرده ودیونه میشم 

خدایا ب رحمان و رحیم بودنت ب من و تمام مامانای منتظر نگاهی کن و دامنمونو سبز کن.یا حضرت فاطمه الزهرا (س) بخودت پناه اوردمو یه بار بعد سه سال ۸ هفته حس مامان بودنو چشیدم گرچه با استرس و اضطراب .ازت میخوام جای اون سبز بشه و یه نی نی سالم بهم بدی ب منو تمام دوستان منتظر،تاماهم تیکر بارداریمونو بذاریم ،خدایا خسته و افسرده میشم گله میکنم گریه میکنم شاید بعضی وقتام ناشکری کنم ولی از امیدت ناامید نمیشم نور امیدی تو دلم روشن کن ...گر خدا حکم کند صادر شود***خدایا شکرت ک جواب دعاهامو دادی و باران کوچولو بهم هدیه دادی۱۴۰۰/۱۲.ان شاءالله دامن تمام منتظرا سبز بشه....

سلام دوباره.بعد اینکه از خدا خواستم منم اینجا خاطره بارداریمو بنویسم باردار شدم ولی متاسفانه تو ۷ هفته و ۳ روز سقط شد.

دلم خیلی گرفته ،ان شاء الله تمام مامانای منتظر بیان اینجا و خاطر بارداریشونو بنویسن منم ب این زودی بیاموخاطره بارداریمو بگم ان شاء الله خدا بهمه منتظرا عرزنده سالم و صالح بده(آمین)

خدایا ب رحمان و رحیم بودنت ب من و تمام مامانای منتظر نگاهی کن و دامنمونو سبز کن.یا حضرت فاطمه الزهرا (س) بخودت پناه اوردمو یه بار بعد سه سال ۸ هفته حس مامان بودنو چشیدم گرچه با استرس و اضطراب .ازت میخوام جای اون سبز بشه و یه نی نی سالم بهم بدی ب منو تمام دوستان منتظر،تاماهم تیکر بارداریمونو بذاریم ،خدایا خسته و افسرده میشم گله میکنم گریه میکنم شاید بعضی وقتام ناشکری کنم ولی از امیدت ناامید نمیشم نور امیدی تو دلم روشن کن ...گر خدا حکم کند صادر شود***خدایا شکرت ک جواب دعاهامو دادی و باران کوچولو بهم هدیه دادی۱۴۰۰/۱۲.ان شاءالله دامن تمام منتظرا سبز بشه....
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 52 دقیقه پیش
2791
2779
2792