2789
عنوان

ای وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 214 بازدید | 23 پست
خداروشکر،میگم تخم هویج روچطوری استفاده میکردی وازکجا گرفتی

از عطاری گرفتم

از اول تا پنج پریودیت روزی یه قاشق مرباخوری دم کن به اندازه یه لیوان بخور پیاده روی سنگین هم انجام بده انشالله باردار میشی

بعد از سه سال انتظار و دوبار ای یو ای خداروشکر که کوچولوی قشنگم رو طبیعی باردار شدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم شما اضافه وزن داشتی تخم هویج و چطور چند روز مصرف کردی ؟ برای تنبلی خوبه؟

نه اضافه وزن نداشتم ولی با این حال پنج کیلو خودبخود کم کردم

برای تنبلی خیلی خوبه من که میگم فقط یه ماه استفاده کردم که البته به شدت تنبلی هم بستگی داره 

اما مهمترینش پیاده رویه

از اول تا پنج پریودی روزی یه قاشق مربا خوری دم کن به اندازه یه لیوان بخور

بعد از سه سال انتظار و دوبار ای یو ای خداروشکر که کوچولوی قشنگم رو طبیعی باردار شدم
نه اضافه وزن نداشتم ولی با این حال پنج کیلو خودبخود کم کردم برای تنبلی خیلی خوبه من که میگم فقط یه ...

ممنون عزیزم،گزانگبین هم شنیدم خوبه گرمه مخصوصا برای مردا تحرک اسپرم و میبره بالا، واسه خودمون هم یه قاشق تو یه لیوان روز اول تا سوم پری البته امتحان نکردم فقط شنیدم

ممنون عزیزم،گزانگبین هم شنیدم خوبه گرمه مخصوصا برای مردا تحرک اسپرم و میبره بالا، واسه خودمون هم یه ...

من اینا رو تا حالا نشنیده بودم

یه بار توی سایت اعلام کردم و گفتم مشکل تنبلیه و یکی از دوستان بهم گفت اینکارو بکن و واقعا به سرعت نتیجش رو دیدم 

انشالله شمام نتیجه بگیری❤