2777
2789
😐😐😐😐نه بابا راستشو نگفتن تو دوران دانشجویی ماهانه 1200 میدن.. من فیش حقوقی شونو دیدم البته3600 ب ...

از چند نفر پرسیدم. اره مال دانشجو را میدونم. ولی مشغول به کار اقایی با چندین سال سابقه و مناطق محروم که سختی کار هم میگرفت گفت تازه شده سه تومن

این کاربری دست پونصد شونصد نفر است.  
مطمئنم هستین بانو؟ من با ۲۷سال سابقه،لیسانس،درجه بالای رتبه بندی و مقطع ابتدایی ته تهش ۳/۳۰۰میشه،که ...

نه من رفتم مصاحبه از خود مسئول پرسیدم یه فیش حقوقی بهم نشون دادن مال یه خانم معلم پایه اول نوشته بود 3600

من دختر با ادبی هستم. اما سر ملیتم با هیچکس شوخی ندارم.پس احترام کورد و نگه دار ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از چند نفر پرسیدم. اره مال دانشجو را میدونم. ولی مشغول به کار اقایی با چندین سال سابقه و مناطق محروم ...

بستگی به شیفته کاری ایناشم داره خب اون آقا تو مناطق محروم بوده ینی تازه شرو به کار کرده

من دختر با ادبی هستم. اما سر ملیتم با هیچکس شوخی ندارم.پس احترام کورد و نگه دار ❤️
بستگی به شیفته کاری ایناشم داره خب اون آقا تو مناطق محروم بوده ینی تازه شرو به کار کرده

اره به سابقه بستگی داره ولی این اقا که من میگم 6 سال سابقه داشت. اول کارش نبود.

این کاربری دست پونصد شونصد نفر است.  
اره به سابقه بستگی داره ولی این اقا که من میگم 6 سال سابقه داشت. اول کارش نبود.

تا 8 سال ابتدای کار محسوب میشه عزیزم. چون دوره طرح در مناطق محروم... حالا من فقط یه فیش دیدم شایدم دروغ گفته باشن یا اون معلمه از همکاری اونجوری بوده نمیدونم والا

3600 میدن پرستاری طرح 2800 میدن

نه بابا.‌معلم ها انقدر بهشون نمیدن طفلی ها. ولی برای خانم ها بهترین شغله بنظرم.

پرستارا حقوقشون بالاتره و کارشون استرسی تر و مشکل تر.

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
نه بابا.‌معلم ها انقدر بهشون نمیدن طفلی ها. ولی برای خانم ها بهترین شغله بنظرم. پرستارا حقوقش ...

نمیدونم... شاید... پرستار رسمی خیلی خوبه تا 5 تومن میرسه ولی قراردادی اصلا خوب نیس

نمیدونم... شاید... پرستار رسمی خیلی خوبه تا 5 تومن میرسه ولی قراردادی اصلا خوب نیس

پرستارا هم حکمشون کمتره ،همه پیراهای پایین تو یه رنجن ،مادر باسابقه من بزور ۵۷۰۰ میگیره ،اون ۳،۴ملیون حکمشونه،با سختی کار اضافه کار اگه برسن کار کنن زنا بزور تا ۹،۱۰تا برسه دیگه الان اینا حقوقی نیست

پرستارا هم حکمشون کمتره ،همه پیراهای پایین تو یه رنجن ،مادر باسابقه من بزور ۵۷۰۰ میگیره ،اون ۳،۴ملیو ...

آره با ساعت کار و تعطیلی حساب کنی معلمی به صرفه تره