2777
2789
عنوان

راننده تاکسی بیشعور😐

997 بازدید | 59 پست

امروز ظهر رفتم دخترمو بیارم از مدرسه سوار تاکسی  شدم اینو میگم که مسیرو تو ذهنتون راحتتر مجسم کنین😅 تا ایستگاهه بعدی دوتا راه وجود داره اولی که مستقیمه و دومی بعد میدون باید بپیچه مسیرهاهم فاصله شون تا ایستگاه یکسانه بعد مدرسه دختر من از مسیر دومیه.سوارکه شدم گفتم آقا لطفا از مسیر دومی برین اونم گفت چشم .راننده هم یه مرد پیر بود.کرایه شم دادم .رسیدیم به میدون ولی نپیچید و مستقیم  رفت سریع گفتم عه اقا اشتباه رفتید 😨.اونم گفت ببخشید دخترم حواسم پرت بود .دیگه گفتم حتمن جلوتر بریدگی هست دور میزنه😌 دیدم نه

خوشبختی یعنی خانوادمون ۴ نفره شده😍😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤            رسیدنبه  آرزوم،آرزومه😇                                  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستی؟💞🔐         یعنی خرتراز من خود خرمم  که این همه خر دنبالمم که خرم کنن🐴 باز من دنبال اون کره خریم که خرم نمیشه😠😈🐴🔨👽                                                                                                                                  

اولی خار داشت؟

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤            رسیدنبه  آرزوم،آرزومه😇                                  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستی؟💞🔐         یعنی خرتراز من خود خرمم  که این همه خر دنبالمم که خرم کنن🐴 باز من دنبال اون کره خریم که خرم نمیشه😠😈🐴🔨👽                                                                                                                                  

رفت ایستگاه وایساد.بهش گفتم آقا من مسیرم اینجا نبود برگشت گفت دیگه نمیتونم اونجا برم پیاده برو.ناراحت بودم و دیرمم شده بود گفتم اقا من دیرم شده نمیتونم تا اونجا نیم ساعت راهه😥 آقاهه گفت من نمیتونم اگه کرایه شو میدی ببرم اونجا .ناچارا گفتم باشه برو.تودلم همش حرص میخوردم😡 که چه راحت اشتباهه خودش بود مسیرو اشتباه اومده حالا دوبار ازم کرایه میگیره . تا اینکه نزدیک مدرسه شدیم گفتم نگه داره.تو دلم ناراحت بودم اون اشتباه کرده بود و حق به جانب میخواست ازم کرایه بگیره بحث دوتومن پول نبود نمیخاستم حقم ضایع شه .حالا از استرس تپش قلبم گرفتم😂بهش گفتم اقا خودت اشتباه کردی مسیرو درست نرفتی منم کرایه تو نمیدم و پیاده شدم😐 ‌. نتونست چیزی بگه یا کاری کنه

حالا بنطرتون کارم اشتباه بود☹؟از یه طرف دلم براش سوخت از یه طرف خوشحالم از حقم دفاع کردم☺️

خوشبختی یعنی خانوادمون ۴ نفره شده😍😍😍

هی اسی درس و امتحان دارما نمیتونم هی خب خب کنم😑

منم بودم همین کارو میکردم 

به قول شما بحث پولش نیس اینکه ادم احساس کنه حقش ضایع شده خیلی زور داره

خداوندا مرا به وسیله ی فرزند و عزیزانم مورد آزمایش قرار مده🙏      برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستی مهربونم❤