2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داشتیم از جایی میاومدیم پشت من بود داشت میاومد ولی خیلی اروم منم حوصلم نمیکشه حواسم به بچم بود که حل ...

یدونه میزدی توی دهنش با پشت دست

خدایا هرجای ایرانم که دست میزنم درد میکند خودت مراقبمون باش😞                                                   عضو کمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ:شوشو(شوهر)  عِجقم(عشقم)🙊آخایی(شوهر) 🙊عجیجم(عزیزم)  پِری  آقایی(شوهر)  آز(آزمایش)  سز(سزارین)  اپی(ایپلاسیون)😳خخخخ(خندیدن مجازی)😤ازد(ازدواج)😞تودلی(جنین)😩چِلا(چرا)😖پسمل(پسر)😏دخمل(دختر)😕ریپ(ریپلای)😯رل(دوست پسر و دختر)😭دویوق(دروغ)😭عخی(آخی)👊پروف(پروفایل)😛خوشمل(خوشگل)👊کنجد(بچه)😩😩😩ز (زنگ زدن)😨                              
داشتیم از جایی میاومدیم پشت من بود داشت میاومد ولی خیلی اروم منم حوصلم نمیکشه حواسم به بچم بود که حل ...

فکرکنم یه لحظه زیادی حس راحتی کرده مثل وقتی که ادم بادوستش میره بیرون یهوعصبی میشه اینجوری صداش میکنه ولش کن ناراحت نشو

فکرکنم یه لحظه زیادی حس راحتی کرده مثل وقتی که ادم بادوستش میره بیرون یهوعصبی میشه اینجوری صداش میکن ...

اخه من باهاش یکم تابستون به مشکل خوردم سر سنگینم باهاش ولی حتی به نطرم اگه حس راحتی هم بود نباید اینحوری صدا نیکرد گفت هوووی کر بعد اسممو گفت 

بهش بگفتی بار اخر باشی با هوی کری صدام میزنی .... حواسم به بچه ام بود  ادبت بیستر نمیرسه درست ص ...

از خودم حرص گرفته جرا جوابشو ندادم تازه خیلی محترمانه گفتم بله چیزی گفتی نشنیدم برگشت گفت واقعا نمیشنوی

فقط ب خاطر هویییی من خواهرشوهر بزرگم فش ناموسی میده شایدمنظوری نداشته یهو قاطی کرده همیشه اینجوریه؟؟

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود که دلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹دل♥️بشود🥲

درسته اکثرشون بدن ولی مام حساس شدیم

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود که دلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹بازدلم❤️‍🩹دل♥️بشود🥲