2777
2789
عنوان

بی بی چک+ عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 493 بازدید | 61 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا دیروز منفی بود کلا بی بی هام امروز میخواستم برم امپول بزنم پری شم یه بی بی دگه داشتم گفتم اینم امتحان کنم بعد برم

یه پسر دارم قند عسل برا دومی اقدام کردم😍😍😍😍به زودی این تیکر واقعی میشود😍😍😍😍

منم هاله دیدم عزیزم 

با یه مارک دیگه هم باز فردا امتحان کن انشاءالله ک مامان شدی عزیزم

خدا جون هدیه تو ازم گرفتی راضیم به رضای خودت فقط بهم قدرت تحملش بده و یه نی نی ناز دیگه هم برام بفرس تا دلمو آروم کنه .خدا جون ممنونم که باز بهم نینی دادی خودت مراقبش باش.خاله ها میشه لطفا برای سلامتی نینیم ی صلوات مهمونم کنین
من نمیدونم چرا بعضیا میگن چیزی نمیبینم بعضیا میگن دیدم مبارکه😔😔😔😔

خیلی کمرنگه اخه

منم اولش ندیدم بعد پیامارو دیدم دقت کردم خیلی محووووو

اصلا امکان داره هاله بخاطر امپولت باشه

بهتره صبرکنی تا موعدت رد بشه

برم آز؟؟؟

میخوای دو سه روز دیگه صبر کن باز بذار اگه پررنگتر شد برو

دختر نازم، مامان فدات بشه، مرسی که تکون میخوری و خودتو نشونم میدی عشقم😍😍😍😍 (تاریخ احتمالی مهر ۱۳۹۸)                                                                            دختر نازم، عشق مامان، توی دی ماه توی سی و هفت هفته و پنج روز اومدی و شدی کل دنیام، همه وجودم، نفسم به نفست بنده دختر زمستونی من الهی مامان فدات بشه.😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕💕
علایم دیگه چی داری مثل تکرر ادرار خستگی ترشحاتی که قبلا نداشتی

ببین دو‌روز قبل پری درد پری داشتم که گفتم الان پری میاد ولی دو روزه که کلا قطع شده ترشح دارم سینه هام کم درد میکنه خستگی و‌ کمر درد بدنمم زیر گردن و کمرم جوش زده دهانه ی رحمم هم بالاست

خیلی کمرنگه اخه منم اولش ندیدم بعد پیامارو دیدم دقت کردم خیلی محووووو اصلا امکان داره هاله ب ...

نه نه از از روز ۱۳ هاله نداشتم کلا منفی شد که منم دیدم اثر امپول رفته