2777
2789
عنوان

فیلمم دیگه نمیشه دید

337 بازدید | 47 پست

همه سایتایی که فیلم ازشون ورمیداشتم پولی شدن 😠😠😠😠😠😠

سپاس ایزد یکتاااااااا

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

کم کم خاروندن جای کش جورابم ممنوع میشه

وطنم_پاره_تنم😐#  

ما انسان بودیم، تا زمانی که، نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.          پ.ن: تو جوش عاقبت ما مزن که در صف محشر/ کسی سوال اگر کرد می دهیم جوابی!
کم کم خاروندن جای کش جورابم ممنوع میشه وطنم_پاره_تنم😐#  

هر چیزی که باعث شادی من و تو بشه ایراد داره 💔

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینم ی حقه اس برای سایتای دانلود فیلم ک اشتراک میدن با هیچ گونه کیفیت و پاسخ گویی ب کاربراش....همش کلک پووول ...غلط کردن حق کپی رایت کردن علم عثمان ..خودشون کپی میکنن و میزارن تو سایت میان میگن ما خریدیم و فلان کردیم 

وقتی حس دختیرماه یخ بزنه ...دیگه آب شدنی نیست!!!
 اینم ی حقه اس برای سایتای دانلود فیلم ک اشتراک میدن با هیچ گونه کیفیت و پاسخ گویی ب کاربراش. ...

اره بابا پس چی 

📣 اطلاعیه:

همون طور که حتما میدونید سایت های دانلود فیلم و سریال خارجی به دلیل شکایت شرکت های داخلی (نماوا،فیلیمو،لنز و ...) از دسترس خارج و یا غیرفعال شدند!

حالا کاری که ما میتونیم انجام بدیم چیه؟

✅ لطفاً از خریدن هرگونه اشتراک در این گونه سرویس ها خودداری کنید،حتما مطلع هستید که این سرویس ها فیلم و سریال های خارجی رو با سانسور و بدون حق کپی رایت پخش میکنند و برای حذف رقیب و چند برابر شدن درآمد خود دست به شکایت و از بین بردن سایت های دانلود فیلم کردند!

✅ تا برطرف شدن این مشکل هم میتونید از کانال فیلم خارجی خودمون و از طریق لینک های ترین بیت(لینک های زیرنویس چسبیده هر فیلم) فیلم های جدید رو با سرعت بالا دانلود کنید 👇

🆔 : @Filimo85

✅ لطفاً این پیام رو به دوستانتون هم نشر بدین تا برای یک بار هم که شده جلوی زورگویی و حرف زور سر خم نکنیم

ما انسان بودیم، تا زمانی که، نژاد ارتباطمان را از هم گسست،مذهب جدایمان کرد،سیاست تقسیممان کرد،و ثروت طبقه‌بندیمان کرد.شاید روزی دوباره انسان شویم.          پ.ن: تو جوش عاقبت ما مزن که در صف محشر/ کسی سوال اگر کرد می دهیم جوابی!
📣 اطلاعیه: همون طور که حتما میدونید سایت های دانلود فیلم و سریال خارجی به دلیل شکایت شرکت های داخل ...

چه خوب 

سپاس

یعنی ساست موجو هم پولی شده؟؟؟؟؟

بیشترشون شدن 

من بیشتر از فردا دانلود ورمیداشتم که شده 

الان ناطور دشت کانال رایگان گذاشت

من اخر هفته ب عشق دیدن فیلم و سریال زنده بودم والااااااااا.....    

من تا عید ذخیره دارم دانلود کردم و ندیدم بعدش به مشکل میخورم که اونم فوقش شبکه سین فیلم رو تنظیم میکنم اما اشتراک نمیخرم از اینا 

بعدم کلی لینک پرت و پلا هست از این غیرمشهورا هنوز میشه از اونجا ها دانلود کرد

واقعیت این است که مابرای رنج کشیدن متولد شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم.پس تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاست 

دوستان از سرچ کردن خسته نشید

یه سری سایتهای شتاخته نشده که بازدید زیادی ندارن بسته نشدن 😁

من تا عید ذخیره دارم دانلود کردم و ندیدم بعدش به مشکل میخورم که اونم فوقش شبکه سین فیلم رو تنظیم میک ...

سین فیلم رو هات برد؟

📣 اطلاعیه: همون طور که حتما میدونید سایت های دانلود فیلم و سریال خارجی به دلیل شکایت شرکت های داخل ...

خدا کنهههه درست بشههههههههه  والا در هر زمینه ای  ما ایرانیا ثابت کردیم دور از جوووووووون اون عاقلاش.......( خر)........   تشریف داریم و میخریم ..قضیه ماشین و ثبت نام ک یادتون هست اینم مث اون نشه صلبات

وقتی حس دختیرماه یخ بزنه ...دیگه آب شدنی نیست!!!