2777
2789
عنوان

بدبخت شدم....

| مشاهده متن کامل بحث + 900 بازدید | 64 پست
پس من چی ؟دل شکسته ی من ؟میدونید چی دارم میکشم؟؟؟میدونید اون لحظه ی که اون حرفا رو به مادرم زد من چی ...

هییی از الان خودتو درگیر این آشغالا نکن فراوون هستن اینجا زن هایی که از شوهراشون ضربه خوردن و خیانت دیدن و دارن تحمل میکنن . . از جمله خودم

پس دل ما چی؟

(کاربری جدیدمه)خدایا دستمو بگیرفقط تومیتونی♡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی نامردددددد خیلی هیچوقت فکر نمیکردم انقد پست باشه

اینو بدون مردا اسمشون مرده اما0همه نامردن تا تعهد قانونی به زنی نداشته باشن زیر بار مسئولیتش نمیرن تازه همون جا هم هزار مدل میخان دربرن.

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
نه خداروشکر به اونجا نرسید

الحمدالله... 

استارتر عزیز اگر واقعا از خدا میخوای جواب اون فرد رو بده ببخشید من در درجه ای نیستم اما میگم شاید راه گشا بود. 

باید اول خودت توبه کنی. چون میدونی دیگه ارتباط با نامحرم حرام از هر نوع و فراتر از حدود معین. 

خداوند هم بخاطر همین اسیب ها خیلی چیزا رو محدود کرده! 

شاید بگی این همه ادم و فلان اما اثر وضیعش رو زندگیشون هست! 

شرمنده  اگر ناراحت شدی🌹

اینو بدون مردا اسمشون مرده اما0همه نامردن تا تعهد قانونی به زنی نداشته باشن زیر بار مسئولیتش نمیرن ت ...

آره واقعا هچوقت حتی یک درصد هم فکرش ونمیکردم اخه نمیدونی چقد ادعای عاشقی داشت

هییی از الان خودتو درگیر این آشغالا نکن فراوون هستن اینجا زن هایی که از شوهراشون ضربه خوردن و خیانت ...

خدا لعنت کنه همچین مردایی اینا ادم نیستن حیف اسم حیوان که رو اینا بزارم

ماجرا چی بوده

اونشب برادرم ومادرم تو گوشیم همه ی عکس هامون با اون پسره و کل پیامای این مدت و صداهای ظبط شده رو گوشیم و دیدن بعدش هم مادرم زنگ زد به پسره پسره برگشت گفت برو دخترت و جمع کن و اون منو ول نمیکنه ومن نمیخامش و از این حرفا ..منم گوشی رو گرفتم از مامانم زدم زیر گریه گفتم این چه حرفایی داری میزنی نامرد قطع کرد گوشیو ...بعدش هم که داداشم میگفت میخام زنمش و ایناکلی به پای داداشم افتادم التماسش کردم گفتم غلط کردم فعلا چیزی نمیگه گوشیم ازم گرفتن ..الانم با کامپیوتر محل کارم اومدم

اونشب برادرم ومادرم تو گوشیم همه ی عکس هامون با اون پسره و کل پیامای این مدت و صداهای ظبط شده رو گوش ...

کجا کار میکنی عزیزم!!؟؟؟

قبلش پسره باهات خوب بود یا همونموقع هم رفتازش بد بود باهات

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 
کجا کار میکنی عزیزم!!؟؟؟ قبلش پسره باهات خوب بود یا همونموقع هم رفتازش بد بود باهات

تو یه شرکت حمل و نقل 

نه عزیزم خوب بود تازه قرار گذاشته بودیم تا 3ماه دیگه بیاد خواستگاری