2777
2789
عنوان

کوله هامونو بستیم😍😍😍عکککککس

| مشاهده متن کامل بحث + 52372 بازدید | 1096 پست
من هر سال مهمون دارم از شهرهای مختلف .از دعای زوارهای عزیز بود که بچه دار شدم

میشه یکم‌از جو الان بگین؟

من نکنم نظر به کس جز رخ دلربای تو💜(همسرم)💖اگ امضامو میخونی ممنون میشم با دل پاکت برای سلامتی و آرامش خانوادم صلوات بفرستی💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ان شاءالله من سه بار رفتم اگه قابل تحمل نبود مطمئن باش باز نمیرفتم اصلا میری اونجا هیییچی برات مه ...

التماس دعا

انشالله صحیح و سلامت برگردید 

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.
استارتر چیا بردی با خودت منم چهارشنبه میرم

لباسای کهنه😁که بلد حموم بندازم آشغالی

واسه دخترم دارو برداشتم

خوردنی فقط یکم آجیل برداشتم اخه اونجا همه چی هست 

پدرها حرفهای نامفهومی میزنند سپس روزگار آن را برای ما توضیح میدهد

ان شاءالله من سه بار رفتم اگه قابل تحمل نبود مطمئن باش باز نمیرفتم اصلا میری اونجا هیییچی برات مه ...

عزیزم جوابمو ندادی دخترای گلت چندسالشونه؟ 

همسرم و دخملام بهترین هدیه های پروردگارم. 

من واقعا وسواسیم ولی انگار طلبیده امام حسین دارم کشیده میشم سمتش میگن خیلی کثیفه وحشت کردم 

من نکنم نظر به کس جز رخ دلربای تو💜(همسرم)💖اگ امضامو میخونی ممنون میشم با دل پاکت برای سلامتی و آرامش خانوادم صلوات بفرستی💜

با دیدن کوله ها یه حالی شدم ان‌شاءلله درپناه اقاامام‌حسین وابولفضل باشیدالتماس دعادارم  

چه جوری عطرهای مردونه و زنونه رو از هم دیگه تشخیص میدید؟ من نهایت بتونم فرق بین عطر مشهدی رو با بوی عن تشخیص بدم  

استاتر انلاینی؟

اگ اره از طرف ماهم سلام بده ب اقا ب امام حسین حضرت عباس دعا کن روزی همه ای اونایی ک ارزوشونه بشه

بسلامت برین بیاین زیارت پیشا پیش قبول

دخترم منو بابایی بی صبرانه منتظرتیم انشالله بسلامتی بیای بغلمون😘😘😘
با دیدن کوله ها یه حالی شدم ان‌شاءلله درپناه اقاامام‌حسین وابولفضل باشیدالتماس دعادارم    

زنده باشی عزیزم

روزی شما😍

پدرها حرفهای نامفهومی میزنند سپس روزگار آن را برای ما توضیح میدهد