2777
2789
اخه بهم گف چیزای سنگین ورداشتی رحم کامل درسمت راسته الان ک اینو بادقت خوندم دیدم نوشته موقعیتش وسطه

ماما بهت گفت؟ 

نه آنته ورته موقعیت رحمتو شرح داده که کاملا طبیعیه 

اگر معاینه کرد گفت افتادگی رحم داری که درسته ولی اگر از رو سونو گفته حرف بیهوده زده افتادگی رحم فقط از معاینه مشخص میشه

دوست منم اینجوری بود قرص خورده الان سالمه سالمه نگران نباش

چه قرصی؟ به منم قرص ضد بارداری مارلین داد. اما دوست ندارم بخورم. نی نی سایت دیدم یه سری راه حل نوشتن مثل ورزش خوردن غذاهای گرم بومادران .... شروع کردم اینارو. تخمدان راستم کیست نداشت چپم فولیکول های ریز داره. از وقتی سونو رفتم عین مرده متحرک شدم ☹ حالا میخام قطره ویتاگنوس هم بگیرم 😭😭

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چقدر اطلاعاتت ضعیفه گلم  خیلی ها تخمک ندارن اصلا باز ی روشی پیدا میشه تو علم پزشکی ک. باردار ش ...

راستم یک فولیکول ۱۶ داشت. همین. نی نی سایت نوشتن باید ۲۰ باشه حداقل. چپم هم پر فولیکولای ریزه‌ 

میدونی با حرفاش چقد نگرانم کرده

فقط برو پیش متخصص عزیزم , 

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

چقدر اطلاعاتت ضعیفه گلم  خیلی ها تخمک ندارن اصلا باز ی روشی پیدا میشه تو علم پزشکی ک. باردار ش ...

من اینطوری نبودم سه چهار سال اخیر انقدر استرس کشیدم و بی تحرک بودم فکر کنم برای همین اینطورشده! البته پریودام تقریبا منظمه. لک بینی داشتم خوب شد. 

چه قرصی؟ به منم قرص ضد بارداری مارلین داد. اما دوست ندارم بخورم. نی نی سایت دیدم یه سری راه حل نوشتن ...

تنبلی تخمدان چیز اینقدر ناراحت کننده ای نیست

چه بسیار خانومایی که با همین مشکل هم.باردار شدن

شما رژیم غذایی ت رو رعایت کن و ورزش کن

استرس از همه چی بدتره

وا مگه شعبده بازیه  با عقل جور در نمیاد باید معاینه می‌کرد  بنظر من برو پیش پزشک متخصص ا ...

میرم حتما

روز و شبم با حرفاش سیاه شده

افتادگی رحم سخته؟

درمان نداره؟

تنبلی تخمدان چیز اینقدر ناراحت کننده ای نیست چه بسیار خانومایی که با همین مشکل هم.باردار شدن شما ر ...

ممنون دارم سعی میکنم استرسمو کم کنم. من غصه همه رو میخوردم الان میخام فقط به خودم فکر کنم 

من اینطوری نبودم سه چهار سال اخیر انقدر استرس کشیدم و بی تحرک بودم فکر کنم برای همین اینطورشده! البت ...

دیگه اینجوری نگو 

ورزش و فعالیت خوبه خیلی 

گفتی ازدواج کردی هم برو دنبال دکتر خوب و درمان 

خدایا مواظب دخترم باش؛ از الان تا همیشه