2777
2789
عنوان

عشقم رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 4550 بازدید | 183 پست
هوم نه بهش که نگفتم بمون اتفاقا گفتم برو جلو روش خیلی محکم بودم

پشت سرشم محکم باش

این نشد یکی بهترش

قحطی آدم که نیست

خودتو سرگرم کن به جای چت کردن بااون وقتتو بذار کلاس هنری یا زبان برو بعد نتیجه شو که ببینی ممنونم میشی ازش که رفته

واسه شادی روح همسرم یه صلوات میفرستین؟                        * بخاطر کرونا ۱۸ ابان ۹۹ ازپیشم پرکشید *                چشم بیدار بر این تلخی ایام ببند  ...                                 خواب های شکرین بهر تو دیده ست بهار...        
من واقعا نمیدونم چرا دخترای این دوره قدر خودشونو نمیدونن... هر دختری اطرافم میبینم داره خودشو برای ی ...

هلاک نکردم بهشم حتی گفتم برو

گفت چ کنم گفتم برو زندگی درجریانه منم جفت خودمو دارم ولی  دلم گرفت ازینکه براش کم نذاشته بودم

میشه  دست از طلب ندارم تا کام دل برآید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من واقعا نمیدونم چرا دخترای این دوره قدر خودشونو نمیدونن... هر دختری اطرافم میبینم داره خودشو برای ی ...

اره دقیقااااا

واسه شادی روح همسرم یه صلوات میفرستین؟                        * بخاطر کرونا ۱۸ ابان ۹۹ ازپیشم پرکشید *                چشم بیدار بر این تلخی ایام ببند  ...                                 خواب های شکرین بهر تو دیده ست بهار...        
خوبه که میدونی رفته سراغ عشق سابقش و به این دلیل ولت کرده .اینجوری فراموش کردنش راحتره که

عشقش نبوده عشقش ازدواج کرده سه ساله رفته با یک دوست دخترش که دوسال پیش باهاش بوده دختره اینو پیدا کرده و...

میشه  دست از طلب ندارم تا کام دل برآید
واقعا صبر هم می خواد گلی ها

اره ابجی واسه همین گفتم خداصبر بده به دلش

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...

والله بلله پسری که این مدلیه مرد زندگی نمیشه. زندگی که همش کافی شاپ رفتن و گشت و گذار و خوشگذرونی نیست... نیاز داره به یه مردقوی، محکم، متعهد... این سوسول دختر بازا مگه مرد زندگی میشن؟؟؟

اون که رفته دیگه هیچ وقت نمیاد...
عشقش نبوده عشقش ازدواج کرده سه ساله رفته با یک دوست دخترش که دوسال پیش باهاش بوده دختره اینو پیدا کر ...

ابجی یک نگاه به امضات کن! هدفت روبروته هدفتو بچسب اون  ادم که تو میخایش خیالت راحت یک روز مثل... پشیمون نیشه میاد پیشت ولی نزار به خاطرس ایندت خراب بشه محکم بچسب به هدفت و مطمئن باش وقتی برکرده دوتا فحششم میدی!

خدایا متاسفم برای تمام لحظاتی که ناامید شدم و تو حاجتم را  دیرتر براورده کردی تا کمی بیشتر در کنارت باشم و اکنون که بی قرار تر از هر لحظه صدایت میکنم تو زودتر اجابت دعایم را نزدیک کن تا از شادی غرق در شکر گزاری تو شوم...واسه حاجت رواییم 💖سه تا توحید 💖بخون لطفا...
خیلی بده چشیدم طعم تلخ زهرشو

خدا نصیب هیچکس نکنه