2789
عنوان

عشقم رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 4547 بازدید | 183 پست
عزیزم اون ترو دوست نداشته تاقدیمی اومد ترو ول کرده دلش باتو نیست..چرامیخای برگرده ک چی بشه ک بازم قب ...

کاش لااقل یکی بیاد واقعا دوسم داشته باشه یکی که نظرمو درباره همه جنسای مخالف عوض کنه چون بدی نکردم که اینجور حقم باشه ب ناحق بدی بیینم

میشه  دست از طلب ندارم تا کام دل برآید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

جدا چه عالی ایشالله قسمت منم:)

اره شک نکن. وقتی اومد ک من شرایط روحیم بخاطر قبلی خراب بود، درست نبود بخاطر اشتباه یکی دیگه اونو وابسته خودم کنم درصورتی که دلم هنوز پیش قبلی بود.اول رو خودم کار کردم ک بتونم فراموشش کنم اونم خیلی کمک کرد و دوم اینکه با تموم علاقه ایی ک بهش داشتم نتونسم قبول کنم باهم باشیم الانم بعد مدت ها فقط یه تصویر خوب برام گذاشته ک هروقت یادم بهش میوفته کلی ذوق میکنم 😁

خب نمیذاشتم دیگه برای همین نخواست الان دیگه نمیگن دختره سالمه نمیذاره کسی دست بزنه الان هرجی خراب تر ...

اره دقيقا پسرا فقط همونو ميبينن

ناگهان متعجب شدم زنی که سال پیش بودم کجاست؟یا آنکه دوسال پیش بودم و در فکر آن زن من اکنون چگونه آدمی هستم ؟

درکت میکنم خیلی سخته من خودم ۲ سال و نیمه باهاش کات کردم و الان تو عقدم با اینکه یه تار موی همسرمو با دنیا عوض نمیکنم ولی خب بعضی وقتا به یادش می افتم من خیلی طول کشید با نبودش کنار بیام افسرده شدم قرص افسردگی مصرف میکنم هنوزم ولی خب چه فایده رفتنی میره بره به جهنم... 

تو هم خودتو اذیت نکن رفت پس مطمئن باش لیاقتتو نداشت مبادا بری روان پزشکا من رفتم الان پشیمونم فعلا نتونستم داروها رو کنار بزارم با این که دز شونو کم کردم دارم سعی میکنم قطع شون کنم...

وجــودت تَسڪینی‌ست بَراے قَلبِ پر آشُوبَم..♡
چراهمیشه اقایون مارومیپیچونن بابا ی بارندیدم ی خانم اقاروبپیچونه😠

خدایی یکی بود خیلییییی دوستم داشت ولی خب به خاطر سطح خانوادگی نشد که بشه پارسال ۲۱ بهمن همه راه های ارتباطیمو باهاش پاک کردم یعنی کلا پیچوندمش و با کسی که خانوادم قبولش داشتن عقد کردم خداییش همسرم اقاست خیلییییییییی دوستش دارم...

اینو گفتم فک نکنی همش اقایون میپیچونن نه 

من یه بار دو سال و نیم پیش،شکست خوردم الان هنوزه دارم  قرص افسردگی مصرف میکنم با اینکه دزشو کم کردم ولی خب...

با اینکه شکستم ولی حلالش کردم یعنی سپردمش بالایی...

عهههه داری واسه وکالت میخونی؟؟؟؟؟ منم دانشجوی حقوقم    

اره فداتشم البته که گند زد به خوندم و ۴ ماه عقبم انداخت ببینم چی پیش میاد امروز ثبتنام کردم

میشه  دست از طلب ندارم تا کام دل برآید
 اره فداتشم البته که گند زد به خوندم و ۴ ماه عقبم انداخت ببینم چی پیش میاد امروز ثبتنام کردم

قربونت برم عزیزم منم همینطور داشتم میخوندم ولی نزاشت و همه برنامه هامو خراب کرد اما بازم یکم دارم میخونم توکل به خدا ان شاءالله که قبول بشیم هردومون

من تاحالا دوست پسرنداشتم ولی دیدم بیشتراقایون خانومارومیپیچونن

ارع خب اقایون بیشتر از خانوما میپیچونن

ولی نمیشه گفتم خانوما هم سرکار نمیزارن...