2777
2789
مرسی عزیزم بخاطر توصیه هات اره دکتر منم برام ازیترومایسین داده ک عفونت نکنم من شنبه عمل کردم دوشنبه ...

انشالله که با خوشی زایمان کنی و با نی نی برگردی خونه

ما سُرخ ترین حادثه فوتبالیم❤❤❤❤❤❤قرار بود فوتبال فقط در حد سرگرمیم بشه یهو پرسپولیس شد تماااام زندگیم و این یعنی افتخار🖐👍
عزیزم شماانجام ندادی برات مشکلی پیش نیومده؟ هفته۳۲هستی

نه ترسیدم انجام بدم.

بله هفته 32 ام 

خداروشکر تا الان مشکلی پیش نیومده.

💖💖خدایا دستم را رها نکن و فرزندم را حفظ کن💖💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سابقه زایمان زودرس تو 24 هفته داشتم ایندفعه هم طول سرویکسم لب مرز بود هم جفتم لبالب دهانه رحم دکت ...

سر کلاژ بد نیست اتفاقا خیلی هم خوبه. 

فقط من ترسیدم انجام بدم چون فک کردم درد داره.

طول سریکسم و جفتام خوب بودن. فقط ب خاطر دوقلویی گفت انجام بده. 

ستبقه زایمان زودرس نداشتی؟ الان خیلی استراحتی؟ ان شااله مشکلی پیش نمیاد

نه بارداری اولمه. از ماه اول تا الان استراحتم. فقط واسه دستشویی رفتن بلند میشن وگرنه همیشه درازکشم. 

شما از انجام‌ ندادنش‌ باید بترسی‌

نه نمی ترسم چون توکلم ب خداست. دکتر زیاد مجبورم نکرد ک انجام بدم. گفت اگه دوس داری انجام بده. 

خواهرم و خواهر شوهرم هر دو دوقلو ب دنیا اوردن بدون سرکلاژ. 

نه نمی ترسم چون توکلم ب خداست. دکتر زیاد مجبورم نکرد ک انجام بدم. گفت اگه دوس داری انجام بده.  ...

خب شما اصلا‌ لازم‌ نداشتی‌ 

نگو بخاطر ترس سرکلاژ‌ نشدم‌

دلبخواهی‌ نیست‌ که‌

خب شما اصلا‌ لازم‌ نداشتی‌  نگو بخاطر ترس سرکلاژ‌ نشدم‌ دلبخواهی‌ نیست‌ که‌

خوب دکتر گفت سرکلاژ شو. منم خیلی خونریزی داشتم. شوهرم میگفت انجام بده. ماه اول مثه الان اروم نبودم خیلی استرس داشتم ب خاطر خونریزی . احساس می کردم هر ان بچه هام (دور از جونشون) بیافتن.

دکتر اینم گفت ک اگه انجام ندی و مشکلی پیش اومد نگی ک بهت نگفتم. واقعا فقط ب خدا توکل کردم. 

خیلی شرایط بدی بود.