2777
2789
عنوان

برای مادرانی که دوست دارن برن اروپا بچه دار شن خبرای خوب دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 20 پست
نه بابا فقط برای ثوابش گفت😅😅

اهان میگم🤣🤣🤣خدا خیرشون بده چقدر به فکر مردمن☹☹☹🤣🤣🤣

خداجونم کوچولوم روسالم بهم رسوندی ...😍😍کمکم کن جوری تربیتش کنم که خودت ازم راضی باشی خداجونم تک تک لحظات شیرین بارداری رو برای همه ی منتظرها از ته دلم آرزو میکنم ....❤❤خدایا دامن همه ی منتظرهاروبه زودی سبز کن ... الهی آمین .... 
وای ایتالیا رو نوشته ونیز درضمن یه شب هتل توی ونیز اونقدر گرونه که کمرشکنه انوقت زایمانش رو. حساب کن ...

بله عزیز دلم  می بینی نوشته   .وضمن اینکه ازماه ششم به بعد اجازه پرواز نمیدن.مگه اینکه بخوان با کشتی وقایق ببرنشون.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا ارزونه یعنی؟    

نمیدونم بعید میدونم عزیز 

من دوستم پارسال برا درمان رفت هلند. مجبور. شد باغ و زمین بفروشه فکر نکنم به این راحتیا باشه

سنگ اگر کاسه ی زرین شکند  ‌‌    ارزش سنگ نیافزاید و زر کم نشود

اینا همش تبلیغ الکی هست 

باید کلی هزینه ویزا و مخارج سفر بدید هزینه بیمارستان هم که به پول ایران براتون سر به فلک میزنه 

هیچ اقامتی و مزیتی هم در کار نیس . الان اینقدر قوانین مهاجرت ‌و اقامت سخت شده 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 
نمیدونم بعید میدونم عزیز  من دوستم پارسال برا درمان رفت هلند. مجبور. شد باغ و زمین بفروشه فکر ...

بله ازهمین موضوع تعجب کردم چون هزینه ها خیلی زیاده مخصوصادرقسمت سرویس درمانی .وایشون نوشتن برای درمان انواع بیماریهای جدید .واقعا نمیدونم منظورشون چیه؟