2777
2789

ديشب خونه ي مامانم اينا بوديم شوهرمم خيلي آدم سر زبون داريه از اوناست ك مجلسو بدست ميگيره بعد حرف از خواستگاراي آبجي كوچيكم شد جلوي دامادمون(البته ميشه گفت مث برادرمونه) گفت من ك هيچوقت رقيب عشقي نداشتم گفت اينقد دوست داشتم يكي بياد جلو راهم مثلا سبز بشه و بگه خواستگار اين (من)بودم ولي هيچوقت نشد ي جورايي رسوند ك يني خواستگار نداشت اونجا هيچي نگفتم ولي همونجا انگار قلبم مچاله شد با اين حرفش

الهي نظر تو برنگردد/برگشتن روزگار سهل است❤️☺️

از کجا ميدونه خاستگار نداشتي؟! 

هر زنی.....برای لبخند زدن در آینه باید مردی را داشته باشد که..... باشانه انگشت هايش گره دلتنگی موهای بلند زن را باز کند و بگوید:هر جور ک باشی زیبایی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهش میگفتی اگه من تا حالا حرف از خواستگارام نزدم نخستم تو رو حساس کنم نه که خبری نبوده 

بعدشم اونا که فانتزیشو داری مال فیلماست کسی تو واقعیت نمیره به نامزد طرف بگه من عاشق فلانی بودم

حالا واقعا نداشتی؟

مردا کلا هرچی تو ذهنشون میاد رو بیان میکنن ب دل نگیر شایدم شوخی خواسته بکنه

محصولات آرایشی و بهداشتی و درمانی•درمان جوش•لک صورت•اسکار جوش•منافذ باز•قطع ریزش مو و رویش مجدد موها•از بین بردن کامل چروک های صورت پنج سال بدون بازگشت•روشن شدن صورت•روشن شدن دست ها ،کشاله ی ران،زانو،ارنج و نواحی تیره ی بدن،پرپشت شدن موها،رویش و تقویت مژه و ابرو•روغن های گیاهی اصل:آرگان،ماکادمیا،زیتون،خشخاش.جهت مشاوره ی رایگان و سفارش محصول به ایدی تلگرام:nafismakeup1@ 

بگو منم خیلی دوست داشتم دوسه تا دختر بخاطر عشقم دوتا انگشتشون چاک بخوره.ولی خب ارزوی منم مثل مال تو شد حسرت

خدایا هرکسی رو دقیقا بذار همونجایی که واسه دیگری میخواد.این منصفانه ترین آرزوست.

خوبه که خودت میگی از اونایی هستش که مجلس رو بدست میگیره پس این حرفش هم از روی این بوده که میخواسته مجلس گرم کنه باب شوخی و خنده باز کنه خیلی از مردها  توی جمع برای شوخی و خنده از مادرشون یا از زنشون مایه میذارن نباید ناراحت بشی داداش خودم همیشه از من مایه میزاره خودم کلی میخندم به شوخیاش جلوی شوهرم چه اشکالی داره می دونم منظوری نداره

لطفا واسه سلامتی نی نی م یه صلوات مهمونم کنین 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز