2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مررسی عزیززم

ببخش پیازچه رو تو کامنت قبلی گفتم حواسم نبود تو کامنت دوم هم بگم پیازچه رو هم مثل جعفری خورد کن پیازچه طعمشو عالی میکنه😍😍

حتما درست کن ازش استقبال میشه شدید

اینکه می گویند:راه باز است و جاده دراز...یعنی راه رفتن باز است...اما جاده ی جبران دراز…
بلد نیستم‌چجوریه

اینم ژله خرده شیشه من

چند رنگ ژله درست میکنی میزاری کامل ببنده بعد که بست مکعبی درشت خوردشون میکنی میریزی تو ظرفت 

بعدش ۱ یا بسته بستگی به حجم ظرفت داره پودر ژله آلورا درست میکنی توش پودر ژلاتین بریز با یکم شیر و بستنی قشنگ هم بزن ک سرد شه بعد بریز رو ژله هات 

همین

فقط پودر ژلاتینتو بیشتر بریز بعدشم اینکه یادت باشه کاااامل خنک شه چون اگه خنک نشه کلا ژله هات رنگشون قاطی میشه

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑                                                
دستورشو بوگو بدوووو

کلم سفید و قرمز خیلی ریز میکنی و نازک بعد هویج خلالی و سس مایونز و یه عاااالمه اناز یکمم نمک اگهههه نیاز بود

همین😊😊

ولی انقدر خوشمزه میشه ک حدددد نداره

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑