2777
2789

من اصلا مهمون برا غذا مياد ازبيرون يه كوبيده ميگيرم با يه سالادو ويه سس اماده و نوشابه يه ميوه ميدم نوش جان بفرمايند خودم ميشينيم چيپس و پفكمو ميخورم نميدونم چرا اصلا حال نميكنم اشپزي كنم موقع مهمون 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوبه🥰

تو کیک مرغ پیازچه بیشتر بریز واقعا خوشمزه میشه مطمئنم مهمونا هم میپسندن چون یه غذای خاصه که هرکسی درست نمیکنه

اینکه می گویند:راه باز است و جاده دراز...یعنی راه رفتن باز است...اما جاده ی جبران دراز…

قیمه نثارم والامیپیچونن تونت همون جلوگوشته پیاز تفت میدی گوشتم توش بارب یکم زیاد  خورنک دارجین یکم توش اگرخاستی یکمم هل من زیادشو دوسندارم میزاری جامیفته ابش درحدسس بشه غلیظیش بعد  اصل موادش اینه برای روی برنج ک توهرغذایی  میشه ریخت زرشک و خلال بادومو و اگردوسداشتی خلال پسته رو جداهرکدوموتوگلاب یساعت بخیسون یابیشتر بعدروغن داغ کن  اب گلاباشونو جداکن زرشک و خلالارو  بایکم زعفرون باهم تفت بده بعد روی برنجت تزیین کن ردیف اول گوشتتو ردیف دوم زرشک و خلالو بعد برنج زعفرونی  من اب زرشکم یکم بابرنجم ترکیب کردم ی ردیفم برنج قرمز تزیینش خیلی شیکه توبشقاب ریختم بابام اخه خیلی مسگفت دوسداره توقزوین خورده من بادستور ی نفر تونینی سایت درس کردم دیگ کلارو برنجام برای تزیین زرشک و بادومه تفت داده شده رو میریزم عالی میشه

چیاس مواد روش

من پریشب مهمون داشتم

سالاد سزار درست کردم ژله تزریقی و کرم کارامل رول کالباس و زیتون هم درست کردم ماست و دلار و ماست لبو هم درست کردم

واس غذا هم فسنجون و مرغ و قرمه سبزی و هویج پلو درست کردم و بادکوبه

۳۰ نفر مهمون داشتم ک خییییلی مهم بودن

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑