2777
2789
حالا صبر 😂😂😂چه نشسته کارا خاک برسری اردکارو دیده

داشتم براشون غدا میزاشتم یهو شروع کردن😂😂

خدایا شکرت🙏لطفا برای سلامتی نی نیم یه صلوات بفرستید❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آقا من برام همیشه سواله پرنده ها ک چیزی ندارن ک جفت گیری کنن...اخه چطوری مگه ممکنه🤔🤔

خروس فاقد اندام تناسلی یا (Penises) است؛ در عوض در کلوآک یا مخرج خود، برجستگی تکمه مانندی به نام Pupilla که در زمان جفت گیری تلاش می کند آن را برای آزادسازی اسپرم در مقعد یا کلوآک مرغ قرار دهد که گاهی موفق می شود گاهی هم نه مهم است که برای اطمینان از باروری و همچنین افزایش باروری تخم مرغ ها، خروس دسترسی آزاد به مرغ ها داشته باشد.

منم دوتا اردک داشتم

اقا یه سری دیدم اردک نرِ افتاد رو ماده

ازشون فیلم گرفتم

انقد ماده صدا کرد بدبخت 

نرِ ولش نمیکرد

ماده چندوقت پیش مریض شد مرد

الان اردک نرِ میره سراغ مرغامون

ولی اردکمون ک تخم میذاشت 

تخم اولشو انداختیم

توم بنداز 

خوب نیست

اما تخمای دیگشو درست میکردیم میخوردیم

خیلی خوشمزه و مقویه

پسر عزیزتر از جوووونم عشقم فدات شم خوش اومدی به زندگی من و بابایی ❤️ قربون لپای قشنگت بشم دنیاااااام 🌹
منم دوتا اردک داشتم اقا یه سری دیدم اردک نرِ افتاد رو ماده ازشون فیلم گرفتم انقد ماده صدا کرد بدب ...

من یه لحظه دیدم اردک نر پرید روش دیگه غذاشونو گذاشتم اومدم داخل.از کوچیکی داشتمشون الان نزدیک۶ماهشونه دوست دارم بدونم کی تخم میزاره.تخم اولش برای جوجه شدن هم خوب نیست؟

من یه لحظه دیدم اردک نر پرید روش دیگه غذاشونو گذاشتم اومدم داخل.از کوچیکی داشتمشون الان نزدیک۶ماهشون ...

واسه جوجه شدن نمیدونم

ولی اولیو ک گذاشت خیلیییییی نرم بود تخمش

بابام گفت نطفه اول باید بندازی بره

بعدش ک دیگه تخم میذاشت ما میاوردیم واسه خوردن

اما جوجه کردنشون به همین راحتی نیستا

پسر عزیزتر از جوووونم عشقم فدات شم خوش اومدی به زندگی من و بابایی ❤️ قربون لپای قشنگت بشم دنیاااااام 🌹
واسه جوجه شدن نمیدونم ولی اولیو ک گذاشت خیلیییییی نرم بود تخمش بابام گفت نطفه اول باید بندازی بره ...

مرسی عزیزم😍