2777
2789
عنوان

میخوام خودمو بکشم

343 بازدید | 43 پست

من برف میخوام. من هوای سرد میخوام. من خاک نمیخوام. من هوای گرم نمیخوام😢😢😢😢😢😢 از اردبیل اومدم اهواز😢😢😢😢😢😢 نمیتونم برم اردبیل زندگی کنم. 

قبلا توی عکس بالایی بودم ولی الان توی عکس پایینی هستم😢😢😢😢😢😢😢😢

میخوام خودمو بکشم برای برف

من یک پسر ۱۱ ساله هستم. ببخشید که گفتم زن هستم و ۱۷ سالمه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تویه گوگول مگولی😁😁

من یه گوگول مگولم😁😁

مسافر: مادر وینستون داری؟                                        گیلانه: پسر جان تو دکه ست خودت بردار.                      مسافر: ارزون نشده؟                                                   گیلانه: چی ارزون شده جز جون آدمیزاد...
تویه گوگول مگولی😁😁

ما گوگول مگولیم😁😁

مسافر: مادر وینستون داری؟                                        گیلانه: پسر جان تو دکه ست خودت بردار.                      مسافر: ارزون نشده؟                                                   گیلانه: چی ارزون شده جز جون آدمیزاد...

من الان تو دومیم 😣😣

اهوازززززز

تیکرتولدیه خانومه خاصه✔    که اووونم منم...  ۱۳بدربه دنیا اومدم دلیل دارم واسه خاص بودنممم . خب خوشگل خانومی که امضاموخوندی حالا واسه موفقیتم یه صلوات خوشگل بفرست .باتشکر ....عشقتون💓 negin💓

بهت حق میدم والا منم جای تو بودم خودمو میکشتم  

مامان‌‌‌‌ ۲ تا پسر ناز ، رادین و رادمهر ، خدایا دوستت دارم واسه هر چی که بخشیدی ... اگه امضامو خوندی لطفا" یه صلوات واسه شادی روح بابام بفرست ...