2777
2789
عنوان

میخوام خودمو بکشم

346 بازدید | 43 پست

من برف میخوام. من هوای سرد میخوام. من خاک نمیخوام. من هوای گرم نمیخوام😢😢😢😢😢😢 از اردبیل اومدم اهواز😢😢😢😢😢😢 نمیتونم برم اردبیل زندگی کنم. 

قبلا توی عکس بالایی بودم ولی الان توی عکس پایینی هستم😢😢😢😢😢😢😢😢

میخوام خودمو بکشم برای برف

من یک پسر ۱۱ ساله هستم. ببخشید که گفتم زن هستم و ۱۷ سالمه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تویه گوگول مگولی😁😁

من یه گوگول مگولم😁😁

مسافر: مادر وینستون داری؟                                        گیلانه: پسر جان تو دکه ست خودت بردار.                      مسافر: ارزون نشده؟                                                   گیلانه: چی ارزون شده جز جون آدمیزاد...
تویه گوگول مگولی😁😁

ما گوگول مگولیم😁😁

مسافر: مادر وینستون داری؟                                        گیلانه: پسر جان تو دکه ست خودت بردار.                      مسافر: ارزون نشده؟                                                   گیلانه: چی ارزون شده جز جون آدمیزاد...

من الان تو دومیم 😣😣

اهوازززززز

تیکرتولدیه خانومه خاصه✔    که اووونم منم...  ۱۳بدربه دنیا اومدم دلیل دارم واسه خاص بودنممم . خب خوشگل خانومی که امضاموخوندی حالا واسه موفقیتم یه صلوات خوشگل بفرست .باتشکر ....عشقتون💓 negin💓

بهت حق میدم والا منم جای تو بودم خودمو میکشتم  

مامان‌‌‌‌ ۲ تا پسر ناز ، رادین و رادمهر ، خدایا دوستت دارم واسه هر چی که بخشیدی ... اگه امضامو خوندی لطفا" یه صلوات واسه شادی روح بابام بفرست ... 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز