من خواستگار خیلی خوبی دارم منتهی تازه شروع به کار کرده و سطح مالی خانوادش بالانیست phd هم داره میگیره بعد یکی از فامیلای دورمون ک همسنه منه یه شوهر داره باباش خیلی پولداره و داره بدون کنکور ارشد میگیره حالا هی به من میگن کاش یه اونجوری برات بیاد خوب واسه منم داره تلاش میکنه همچی که پول نیست چرا منو ناراحت میکنن همش میگم نکنه اشتباه کردم ایا این درسته زندگی باپول خخییلیی راحت تره؟
دربازی زندگی:گاهی پیروز میشویم،گاهی شکست میخوریمدر هر دو حالتما باید به بازی ادامه دهیم
مردِ من چشمهایش لبریز از آرامش است...وقتی کنارم قدم میزند از هیچ چیز و هیچ کس ترسی ندارم...او معنای تمام و کمال واژهی امنیت است...قول هایش قول است...تهِ چشمانش پاکی موج میزند...برای عاشقانه هایم مجنون است و برای بچگی کردن هایم پدر ...مردِ من مــــرد است و محکم...آنقدر محکم ک میتوانم با خیال راحت کنارش همان دختربچهی ساده باشم
اینکه دوست داشتنیم تقصیر من نیست خوش شانسیه توئه 😎 یک جذاب مغرور آزاد، از اونا که تیپهای سنگین و خاصی میزنن 👔ادکلن خاص،سوار ماشین مشکیشون میشن و ساعت 1 شب به بعد تنها تو خیابونا رانندگی میکنن 🚗 در حالی که یه آهنگ خاصو 100 بار گوش میکنن، همونایی که تنها کافه و رستوران میرن... شبا تنهایی قدم می زنن، از دورکه نگاشون میکنی ابروهاشون گره خورده تو هم... همش فکر میکنن، ولی وقتی نزدیک میری و باهاشون صحبت میکنی با نگاه و آرامش خاصی باهات حرف میزنن ! ازاونا که بهترین آدما برا درد و دلن، همونایی که راجبه همه چیز اطلاعات دارن و نگفته میفهمن، از اون جذابایی که خیلی سخت اعتماد میکنن ! اگه بهشون دروغ بگی ، سعی نمیکنن ثابت کنن و مچ بگیرن، بلکه...یه لبخند کوچیک با چشای خمار میزنن و آروم پا میشن و میرن...