2777
2789
عنوان

درآمدتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1170 بازدید | 88 پست

درآمدم بالای خط فقره ..نسبت به تورم‌معمولیه...ولی از نظر دیگران خوبه‌.

دقیقشو معذورم چون ممکنه کسی که درآمدش کمتر و خیلی کمتره بیاد تو تاپیک و بخونه دلش بسوزه و آه بکشه...

خونه ندارم.ماشینم ندارم.توانایی خرید ماشین دارم ولی نمیدونم چرا نمیخرم.

دوس دارم همسرم درآمدش بالای ۱۵ میلیون باشه که بتونم یذره هم کمک اینو و اون کنم...یا حداقل شغل دوم راه بندازیم و بتونیم کمک کنیم.

دوستاتیکه وضع تون خوبه لطفا اگه در نزدیکی تون کسی دستش تنگه مراقبش باشید.‌.ما همه نسبت به همدیگه مسئولیم...همه ی ما از روح متعالی پروردگاریم.

در تاریخ 99/9/9 بهترین اتفاق زندگیم افتاد.              انتقالی شغلیمو گرفتم و  نامزد شدم و اینکه صاحب یه خونه ی عالی و شیک شدم.  

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خوب خدا رو شکر ماشین و نگفتی

سمند

بهترین دیالوگی که توی عمرم شنیدم:امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...💔

من کارمندم 3تومن حقوق ماشینم 206تیپ 2

همسرم کارمنده ماشینشم 206 اس دی تیپ 5

ماماناچه حسی دارید وقتی بچه توشکمتون تکون میخوره باتصورشم قلبم میریزه موهای تنم سیخ میشه دیگه صبرم تموم شده گذشت اون جونیم بچگیم خوشگلیم شدم یه زن بالغ و پخته که هنوز هیچکس بهش نگفته مامان.منم دیگه خسته شدم بعضی شبا برا خودم رویامیبافم خودموحامله تصور میکنم وای که چه حس خوبیه دکترا جوابمون کردن گفتن فقط جنین اهدایی شوهرم دیگه ازسرش افتاده میگه دیگه حس بچه نداره خسته شدم از بس برای بچه خواهر و برادر و خواهرشوهر مادری کردم و خودم یواشکی مادرشون تصور کردم که چه حسی دارم اگه بچم باشه از عمق وجودم براشون مادری کردم ولی اونابه من نمیگن مامان.اونا بعدازچندساعت منو پس میزنن و میگن مامانمومیخام اونجاست که میفهمم من چقدرتنهام چقدر بی کس.راستی اگه بمیرم کی میفهمه من نیستم حسرت خیلی چیزاموند رودلم برای منم بادلای پاکتون دعا کنید تا خدا معجزشو نشونم بده😢😢

خونه داریم ماشینمون پراید شوهرم فعلا شغل نداره تا یکی دو ماه آرایشگاه باز میکنه انشا الله

👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻                         خدایا شکرت🤲❤                                                               خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪                            میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙           

حقوق همسرم حدود ۴ونیم،گاهی کمتربیشتر،بسته ب اضافه کاریش،کارمند آزمایشگاهه

خودمم دبیرم ولی رسمی نیستم با کارای ترجمه اینا متغیره از ۱۵۰۰تا۲

خونه پدر شوهرم داده ولی تو فکر خریدن هستیم،ماشینم داریم،دوتا تیکه زمین توشمال خریدیم ازپس اندازامون ک قراره بفروشیم خونه بخریم،

۳۰سالمه

همسرم ۳۵

اابته الان از حقوقامون ۳تومن میمونه بقیه ش قسط

خودم فعلا دارم درس میخونم انشالا در آینده نزدیک وکیل میشم. شوهرم مهندسه ماهی هفت الی ده تومن میگیره از شرکت. تو خونه هم پروژه انجام میده. ماشین شوهرم دنا خودم پراید

خونه هنوز نداریم تازه ازدواج کردیم ولی شوهرم تک فرزنده انشاالله در آینده پدرشوهر یه فکری میکنه😅

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@