tanhay مدیر عضویت: 1398/02/05 تعداد پست: 6586 عنوان چقدر زیاد شده | مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 17 پست تایپک خودکشییاد مرگ میافته ام دلم میشه خودمو بکشم خختقصیر شماست 1398/07/12 | 10:52 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
najmii عضویت: 1398/01/30 تعداد پست: 3990 شما حرفاي منو درست متوجه نشدين من راهنمايي معكوس ميكنم هركسي براي خودش هم زندگي ميكنه نه بخاط ... بابا معکوس،خخخخخحرفت درسته ، من بخاطر اینکه نمیخوام شوهرم از دستم راحت بشه خودکشی نمیکنم وگرنه از زندگی سیرمکاری میکنم که اون خسته بشه ،من راحت بشمخخخخخ این پیج اینستا رو دوس دارم ،با استوریاش حالم بهتر میشهfuunclip2021@
mani__35 عضویت: 1398/04/06 تعداد پست: 1098 بابا معکوس،خخخخخ حرفت درسته ، من بخاطر اینکه نمیخوام شوهرم از دستم راحت بشه خودکشی نمیکنم وگرنه از ... اينجوري فقط عذاب خودتون رو بيشتر ميكنيدو همون شوهر راحت ميشه ديگهبجنگيد بيشتر خودكشي چيه راحترين كار واس فراره
najmii عضویت: 1398/01/30 تعداد پست: 3990 بابا معکوس،خخخخخ حرفت درسته ، من بخاطر اینکه نمیخوام شوهرم از دستم راحت بشه خودکشی نمیکنم وگرنه از ... شوخی کردما ، خداروشکر زندگی خوبی دارممن یکی از اونایی نیستم که پاپس بکشمالبته کسایی که خودکشی میکنن بیشتر افسرده ان و نیاز به مشاور و همدل دارن ،بیشتر وقتا تاثیر قرص های غیر قانونی هم هس که واسه زیبایی میخورن این پیج اینستا رو دوس دارم ،با استوریاش حالم بهتر میشهfuunclip2021@