باردار بودید؟ میشه تاپیک لانه گزینم که عکس گذاشتم ببنید
روز شمار تولد دخترمه .. باردار نیستم . لاحول و لاقوه الا بالله توانایی هایم و هنرهایم و تمام احساسات شادم با هر حرف و رفتار بد خانواده همسرم میریزه بهمولی من یک فردی هستم که دنیا رو شکست میدم اما خودم شکست نمیخورم
لخته خیلی کم نه زیاد البته لخته ی کوچولو و ریز مثل پریود خونریزی داشتم با این تفاوت که خونریزیم رنگ ...
عزیزم یادتون هست که تاریخش موعد پریودتون بود یا قبلش من موعد پریودم رسیده و تقریبا هم دو روز گذشته ولی امشب یه خونریزی مختصر دیدم احتمال بارداری هست یا اگه لانه گزینی بود باید از قبل اتفاق میفتاد نه موعد پریود
خششش خش خش خش چیه خب امضا کردم دیگه آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
سلام خوبین؟ از شما لانه گزینی بود؟ منم دو روز از موعدم گذشته امروز دوبار لک قهوه ای کمرنگ دیدم روی د ...
نه عزیزم من پریود شدم،ببخشید دیر جواب دادم
خششش خش خش خش چیه خب امضا کردم دیگه آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇