2777
2789
حالا چرا سزارین؟

من اصلا طبیعی نمیتونم.سزارین راحت تره. همین الان تو بارداری از حالت تهوع دارم میمیرم .میدونم آستانه تحمل دردم کمه.خدای نکرده اونموقع استرسم میگیرم حالا بیا درستش کن.بابا سزارین بهتره من جاریم طبیعی زایمان کرد و طرفدار پروپاقرص طبیعی بود بعد از فارغ شدن به غلط کردن افتاده بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اصلا طبیعی نمیتونم.سزارین راحت تره. همین الان تو بارداری از حالت تهوع دارم میمیرم .میدونم آستانه ...

هر طور که حس بهتری داری همون و انجام بده. وای از تهوع و سوزش سر معدا تکرر ادرار نگو که دارم میمیرمممم

هر طور که حس بهتری داری همون و انجام بده. وای از تهوع و سوزش سر معدا تکرر ادرار نگو که دارم میمیرممم ...

بخدا اینقدر حالم بده از ساعت ۲ صبح تا الان گلاب به روت یا بالا اوردم یا حالت تهوع دارم. رو به قبله خوابیدم دیگه.

شما چند هفته ای؟؟

به من گفتند ۳ ماه بگذره خوب میشه الان ۳ ماه و نیم هستم بدتر شدم که بهتر نشدم

بخدا اینقدر حالم بده از ساعت ۲ صبح تا الان گلاب به روت یا بالا اوردم یا حالت تهوع دارم. رو به قبله خ ...

من هفته هفتمم بالا نمیارم ولی صبح تا شب حالت تهوع دارم دارم دیوونه میشم

تهران بیمارستان دولتی های مختلفی داره که بچه های اینجا ازشون راضی اند البته بعضی ها هم نیمه دولتی هستن و هزینه هاشون بالا نیست 

مثل 

مصطفی خمینی 

چمران

مردم

ارش و شریعتی هم دولتی اند 

خصوصی هم میگن که شش میلیون ولی بری و برگردی ده دوازده میلیون خرجت هست 

روی بیمه هم حساب نکن اینجا بعضی ها بیمه تکمیلی خوب دارن هزینه عمل جراحیشون به فرض میشه بیست میلیون بیمه بهشون سه چهار میلیون میده 

بیمه سلامت رو هم بیمارستانای دولتی قبول میکنن پریروز یه خانومی گفت پسرمو با بیمه سلامت بردم مرکز طبی کودکان جراحی کرد سیصد و پنجاه هزار تومن هزینش شد

یه خانوم دیگه هم تو اشناهامون پارسال عمل جراحی تو بیمارستان ارش کرد با بیمه سلامت هزینش شد چهارصد هزار تومن همون عمل بیرون از بیمارستان ارش از پونزده بیست میلیون هست تا چهل میلیون