2777
2789
عنوان

ماجرای های من و زن عموم :/

| مشاهده متن کامل بحث + 47138 بازدید | 40 پست

همتون جلوی بابات وایسید، این ماجرا سر دراز داره، به خرج تحصیل و هزینه ازدواج بچه هاش هم میرسه، باز پدربزرگتون قابل درکه، ولی اندازه سر سوزن به خانواده شنا هیچ ربطی نداره ک زندگیشون در چه حالیه. بذار قهر کنه بره. انقد بدم میاد از اینا ک عین انگل میچسبن به بقیه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیشبم سر همین بحث کردیم ب قول خودش پول خودمه دلم میخواد برای داداشم خرج کنم چی بگیم الان بهش؟؟

اگر منطقشون این باشه کاریش نمیشه کرد

ولی با آرامش حرف بزنید و بگید اولویت شما ما هستیم یا برادرتون؟!

اگر گرسنه موندن حتما کمک کنید 

ولی شما که همیشه نیستی( ایشالا سایشون مستدام) فکر اینو کردین که بعد از شما و‌ پدر بزرگ زندگی عمو چطور میشه

زنش میذاره میره!!! خب الان کمکها رو قطع کنید تا ماهیت همسرشو بشناسید

من نمیدونم زن عموی شما اینطوری هست یا نه

ولی من دیدم کسیو که زنش پولا رو میکشید و میبرد ی حساب دیگه برای خودش 

و آخرشم بدبخت کرد شوهرشو

مامانت چه صبری داره ..البته شوهره منم همینجوریه😃.بابام همینجوریه .یادمه من بچه تر بودم پول میخاستم میگف ندارم بزار حقوقمو بدن میدمت(بابا منم فرهنگیه)بعد میرفتیم خونه مادربزرگم بچه های عموم میومدن میگفتن پول بده چیز بخریم.بابام راحت بهشون پول میداد...من شهر محل زندگی مونو با خانواده پدری جدا کردیم که کمتر همو ببینن ولی خب زیاد فایده نداشت.بابام شماره کارت از همشون گرفته به حسابشون میریزه.

دوتا صلوات واسم بفرست که بدجور بهش نیاز دارم..اولی نیت سلامتی بچم..دومی نیت خونه دار شدنم..اگه فرسادی لایک کن منم برا تو بفرستم .برا همه مریضام نیت شفا و سلامتیشون صلوات بفرستوقتی احمقی و قصد دعوا داری و فک کردی همه مثه خودتن ریپلایم نکن....ادمی را ادمیت لازم است
دیشبم سر همین بحث کردیم ب قول خودش پول خودمه دلم میخواد برای داداشم خرج کنم چی بگیم الان بهش؟؟

بگید ما شما تنها نیست برای بچه هات و زنته مامانت کارتش قایم کنه نده بهش تا ببینید چی میشه بعد هم بگو ماشین بزن به اسم من یا مامان

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

اصن نمدونم چی بگم راجب زنموت ندیده ازش متنفرمممم....همتون با بابات قهر کنین 

ینی بخدا بابات ماشین بخره براشون من یکی میرم پشتبوممون خودمو ب هشتاد روش سامورایی نابود میکنم😒😂

آنان ک میرقصند درچشم کسانی ک صدای آهنگ را نمی شنوند،همیشه دیوانه ب نظر می آیند💃

جوری ک بابات واسه اونا خرج کرده میتونسه ب چندین عروسو دوماد کمک کنه لاقل دعای خیرشون نصیب شماهم میشد ن یکی مص زنموت ک الان وظیفتون میدونه

آنان ک میرقصند درچشم کسانی ک صدای آهنگ را نمی شنوند،همیشه دیوانه ب نظر می آیند💃
خوب چی بگم اره ازاینکه اینقدبهشون میده ظلمه درحق شما عموت بعدازبابات میخاد کی خرجشوبده؟؟؟

نمی دونم بد بختی هم اینجاست ک به جز دوتام عموم ک شوهر خاله هامن بقیه شون (به جز اینا 3 عمو و2 عمه دارم) اینشکلی ان و ما هم 3 تا دختریم ینی اگه پدرم فوت کنه از اموالشون به همه اینا ی سهمی تعلق میگیره و هرچی موند میشه مال ما ینی به جز حقوق بازنشستگی شون عملا چیزی واسه ما نمی مونه (البته ایشالله ک عمرشون زیاد باشه)