2821
2789
عنوان

جنسیت جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 47 پست
موافقم باهات اونایی که این حرفارومیزنن ازهمه بدترعاشق پسرن فقط روشون نمیشه بیان کنن خواهر😂

دقیقا!!  😁

واقعا من اصلا کاری ب اینش ندارم ، انشالا هرکی هرچی دوس داره خدا بهش بده 

ولی خب درست نیس کسیو ب خاطر علاقش قضاوت کرد

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خاله ی من رژیم بارداری گرفت کلاگوشت وگردووموزوخرماچیزایی گرمی خیلی میخوردبه گفته ی خودش قبل نزدیکی باجوش شیرین شستشوداشته لبنیات هم حذف کرده بودمخصوصاماست وچیزای ترش روبچش پسرشد 

نفس من زندگی من پسرای قشنگم
من لبنیاتو حذف کردم پسر شد  البته دلیلم جنسیت نبود ولی مث اینکه تاثیر داره

منم یه مدته حذفیدم هر دومون

دشتمان گرگ اگر داشت،نمی نالیدیم   نصفی ازگله ی مارا سگ چوپان خورده  
حتی همون امریکا ک 3جهان از ما جلوتره باز هم فرزند پسر رو بیشتر از دختر دلشون میخواد  مستند دار ...

قضاوت نه ولی خدایی ایران دنبال پسرن خیلی متنفرم من اه اه

یه کاسه شراب باشه من باشم و تو،توازلب کاسه نوشی ومن از لب تو
خاله ی من رژیم بارداری گرفت کلاگوشت وگردووموزوخرماچیزایی گرمی خیلی میخوردبه گفته ی خودش قبل نزدیکی ب ...

برا منم دعا کنید عاشق پسریم هردوتامون ایشالا سالم و پسر بشه

دشتمان گرگ اگر داشت،نمی نالیدیم   نصفی ازگله ی مارا سگ چوپان خورده  
ن خیلی جالبه طرف انقد این در اون در پسرمیخواد مادنبال دختررفتیم پسرشد برای من البته احتماله ان تی گف ...

برای من انچنان واضح بود که خودم به سونو گفتن ا پسره تعجب کرد😂

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام
برا منم دعا کنید عاشق پسریم هردوتامون ایشالا سالم و پسر بشه

خدای مهربون هرچی که ازش بخواهی بهت میده مطمئن باش فقط کافیه خلوص نیت داشته باشی منم سربچه اولم باتمام وجودم ازخداخواستم بهم پسربده که خداروشکر۲تاپسرشیربه شیردارم ایشالله خدابهت یه پسرنازخوشگل بده عزیزم 😍😍😍😍

نفس من زندگی من پسرای قشنگم