2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مهدیار اسم پسرمه

خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه
امیر پاشا😍

من یه پسر دارم امیررضا😍😍😍

یه دخترم دارم

خدای نکرده خدای نکرده حامله شم‌پسر شه میزارم امیرپاشا😍😍😍

االبته خدانکنه

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.
من یه پسر دارم امیررضا😍😍😍 یه دخترم دارم خدای نکرده خدای نکرده حامله شم‌پسر شه میزارم امیرپاشا😍 ...

من که فعلا بچه ندارم ولی عاشق اسمای امیر رضا و امیر پاشام

وقتی انسان ها از خاک درست شدن این طبیعیه که کرم داشته باشن😎🤞🏻️
واقعا😐 مادرشوهرم میگه بچه دار شدی پسر اولتو باااااید بذاری محمد امین ولی من خیلی ب محمد امین علاقه ...

محمد و محمدامین دوتاش قشنگه عزیزم😍

تو مادرشی باید اسم به دل تو بشینه نه کسی دیگه😘

اوژن ژوان نیک روشن امیروالا جان

اینا اسمن واقعا؟؟؟؟؟

البته ببخشیدا ولی سواله دیگه

خدایا شکرت که بعد ۲ سال و ۹ ماه جواب این همه انتطار و دکتر رفتنم رودادی،خیلی ممنون که مهدیارمو سالم گذاشتی تو بغلم.......همه ما ادمهایی که بقیه فکر میکنن نیستم ،بیشتر ما آدمهایی هستیم که به صورتمون نقاب زدیم تا کسی دردمون رو نفهمه
من که فعلا بچه ندارم ولی عاشق اسمای امیر رضا و امیر پاشام

تووهمزادمی😁😁😁😁😁

این دوتا اسم خیلی ابهت دارن  هم برا نوزادی خوبی هم برا مرد شدنش😉😉😉

انشالله دوقلو بیاری اسماشون امیررضا و امیرپاشا

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.
بله اسم‌های زیبا با معانی ساده  که در زبان های دیگه هم بد تلفظ نمیشن یکی شون اسم همسرم هست

کدومشون؟؟؟؟

امیروالا و روشن قشنگن ولی اونا یطوری بود البته بازم ببخشید فقط نظرمو گفتم

تووهمزادمی😁😁😁😁😁 این دوتا اسم خیلی ابهت دارن  هم برا نوزادی خوبی هم برا مرد شدنش😉😉😉 ان ...

اره سلیقه هامون مثله همه☺️ممنون عزیزم😘

وقتی انسان ها از خاک درست شدن این طبیعیه که کرم داشته باشن😎🤞🏻️