2789
عنوان

خانه داری

| مشاهده متن کامل بحث + 280 بازدید | 32 پست
منم همین موقع بلند میشم تا بلند میشی نرو بیرون اتاق مرتب کن بعد برو سراغ غذا و تمیز کاری

بیشتر وقتمم سر غذا و اشپزی میره 

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خخخخ یعنی  خودم تمیز میکتم یه روز تمیزه فرداش بازم کثیف اشپزی میکنم یه عالمه ظرف در میاد واسه د ...

پزیرایی ک کثیف کاری نداره بیشتر اشپز خونس اگ اشپزخونت کوچیکه که و جارو شارژی داری تا اشغاال میرزه زود تمیز کن همون موقع تا کثیف نشه زیاد شه

من همه چیم سفیده بیصاحاب کثیف میشه سریع هفته ای یه بار گاهی وایتکس گاهی من میزنم دوس دارم حموم برق ...

منم سفیده. ولی حموم صورتی یعنی حمومت سفیده اگ اره ک سخته منم وایتکس میزنم حموم ولی نه هرهفته 

پزیرایی ک کثیف کاری نداره بشتر اشپز خونس اگ اشپز خونت کوچیکه که و جارو شارژی داری تا اشغاال میرزه زو ...

اقای شوهر نمیره اشپزخونه غذا بخوره حتما باید جلو تلویزیون باشه البته من خودمم اینجوریما

تاپیک وزن💙سرگروه آبی گروه ۳💙تاپیک لاغری بامداد خمار ❤وزن شروع چالش۶۵ وزن هدف ۵۵وزن فعلی ۵۹.۱۰۰به امید دیدن عدد ۵۵روی ترازو 😋 شروع چالش۹۹/۱/۳۱ما میتوانیم وقتی بهانه سازی میکنی برایت چه نتیجه ای دارد؟؟ هیچ ....پس ماهیچه بساز نه بهانه 💪
اقای شوهر نمیره اشپزخونه غذا بخوره حتما باید جلو تلویزیون باشه البته من خودمم اینجوریما

ماهم اینجوریم ولی من رو میز دوس دارم یه زیر سفره ای بنداز ک نونی چیزی ریخت همونو بری بتکونی راحت باشی

منم سفیده. ولی حموم صورتی یعنی حمومت سفیده اگ اره ک سخته منم وایتکس میزنم حموم ولی نه هرهفته 

کلا کابینتام یخچال زیرتلوزیونی کاشیای دسشویی حموم سرامیک سرویس تختم سفیدو قهوه ای قاطیه یه مو میفته سریع معلوم میشه 

میگم شما هم فرش آشپزخونتون زود زود کثیف میشه یا من شلخته ام🤣ازین قالیچه هاس مشکیه طرح ابی داره زود کثیفو لک میشه

ماهم اینجوریم ولی من رو میز دوس دارم یه زیر سفره ای بنداز ک نونی چیزی ریخت همونو بری بتکونی را ...

پذیرایی بیشتر خاک میشینه شبا همه پنجره هارو وا میزاره صبح دیدنی نیس شما چند بار در هفته خونه هاتونو طی میکشین و چوبای مبل و کنسول رو دستمال؟

کلا کابینتام یخچال زیرتلوزیونی کاشیای دسشویی حموم سرامیک سرویس تختم سفیدو قهوه ای قاطیه یه مو میفته ...

من فرشم قهوایه ن زود کثیف نمیشه البته تو این سه ماه نشده🤣

کلا کابینتام یخچال زیرتلوزیونی کاشیای دسشویی حموم سرامیک سرویس تختم سفیدو قهوه ای قاطیه یه مو میفته ...

اخ گفتی ماهی یه بار کثیف میشه سفیده  مخصوصا دورش

پذیرایی بیشتر خاک میشینه شبا همه پنجره هارو وا میزاره صبح دیدنی نیس شما چند بار در هفته خونه هاتونو ...

طی ک فقط اشپز خونس گرد گیری هم ک هر روز درمیون یه سرویس چوبه دیگه چیز دیگه ای نیس

طی ک فقط اشپز خونس گرد گیری هم ک هر روز درمیون یه سرویس چوبه دیگه چیز دیگه ای نیس

نه بابا من کل پذیرایی و جاهایی که بازه رو طی میکشم سرویس چوب و اینه ها سرویس خواب تلویزیون گلدون و .....،همش باید دستمال کشیده شه دونه دونه