2777
2789
عنوان

با کدوم آهنگ یاد عشقتون میفتین💖💓❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 1927 بازدید | 108 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پاسبان شب شجریان 

یارم به یک لا پیرهن خوابیده زیر نسترن 

ترسم که بوی نسترن مست است وهوشیارش کند 

پروانه پرمزن امشب اندر حریم یارمن 

ترسم صدای پرپرت از خواب بیدارش کند

پیراهنی از برگ گل بهر نگارم دوختم 

بس ک لطیف است ان لبن ترسم که ازارش کند 

ای افتاب اهسته نه پادر حریم یارمن 

ترسم صدای پای تو از خواب بیدارش کند

فوووووق العادس شعر و اهنگ

سلام خدای مهربون من چقد دلم تنگه برات خدای من وقتایی ک یادم میادچقدر کمکم کردی بغض میکنم خدای مهربونم بااااااازم مثل همیشه کارم گیره اومدم در خونت وایسادم خداجونم درو به روم باز کن ببرم تو خونت یه چایی مهمونم کن بهم لبخند بزن بگو باز چی شده یاد من افتادی باز چی میخوای اومدی سراغم منم سرموبندازم پایین بگم خدایا میدونم بی معرفتم اما اومدم سلامتی همسرم و تو دلیمو ازت بگیرم😔بازم به روم بخندی و بگی برو بنده بی معرفت من خیالت راحت باشه....خدیا عااااااشقتم
اون که یه وقتی تنها کسم بود تنها پناه دل بی کسم بود تنهام گذاشت و رفت از کنارم از درد دوریش من بیقرا ...

من اینو گوش کردنی گریم میگیره ولی قشنگه

لباس عافیت بر تن همه ی بیماران بپوشان توکل به لطف و مهربانی خودت ای آفریدگار آسمان ها.

مجنون شدم وقتی به تو رسیدم

رو دست ما دلداده نیست ندیدم

عاشقتم عاشق تو شدیدا

جون منی عمر منی عزیزم

نفس نفس تویه هوام تو هستی

مرحم دردامی دوام تو هستی

جات تویه قلبمه و خوش نشستی

اولین و اخرین عشق تو هستی

احمد صفایی❤

با تاپیکت اشک تو چشام جمع شد..چ روزایی ک باهم نداشتیم😔چقد میمردم واسش..لعنت بهت ک همه چیو انقد راحت ریختی بهم

رابطمون دیگ اخراشه و روبه تموم شدنه💔

"مَن میتونَم وَ موفق میشَم"پیش بِ سویِ بهترینا:)!
مجنون شدم وقتی به تو رسیدم رو دست ما دلداده نیست ندیدم عاشقتم عاشق تو شدیدا جون منی عمر منی عزیزم ...

الهی😔

ببخشید ناراحتت کردم.

چرا آخراشه؟

نمیشه درستش کرد؟

اللّهم عجّل لولیک الفرج
الهی😔 ببخشید ناراحتت کردم. چرا آخراشه؟ نمیشه درستش کرد؟

ن فداتشم تقصیر توچیه؟

دروغ گفت بهم و دسش رو شد ولی خب چون دلیل دروغش محدودیتای بیش از حد خودم بود بخشیدمش و گف ک جبران میکنه اما فقط داره اخلاقاش عوض میشه و سرد تر میشه😔

بعد چهارسال سخته جدایی برام ولی دیگ راهی نزاشته اصلا

دوهفتس همو ندیدیم حتی یبار ازم نخواست ببینه منو حتی یبار نخواست زنگ بزنه صدامو بشنوه

خیلی بی معرفت شده داره با دستاش قلبمو مچاله میکنه😔

دیگ بردیم واقعا

"مَن میتونَم وَ موفق میشَم"پیش بِ سویِ بهترینا:)!

اسی سلیقه موسیقیت بی نظیره

عاشق روزبه بمانی م

با تک تک اهنگاش زندگی کردم و گریه کردم😔

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...