2777
2789
عنوان

واکسن ۶ ماهگی

| مشاهده متن کامل بحث + 900 بازدید | 29 پست
نه دکتر گفت اب سیب و هویج بدم ب هر حال فقط نزار اب بدنش کم شه پسر منم هفت ماهگی بدجور اسهال شد مجبور ...

اگه تو خونه بگیری و طبیعی باشه درمان اسهاله.ولی اگه مغازه ای باشه اسهال و بدتر میکنه

هر چی میخوره میاره بالا دو روزه نه شب دارم نه روز دارم دیونه میشم ۶ماهشه اینایی ‌‌‌‌‌‌‌‌که گفتی عیب ...

راستی برا اسهال  چندتا قطره عرق نعنا( اگه عرق نعنا واقعی داری) تو یه قاشق مرباخوری آب بریز بهش بده عالیه

ضرر هم نداره

مث همون شربت های گیاهیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم آبمیوه ندی بچه بدتر میشه.سیب درختی رو رنده کن بذار رنگش بعد چند دقیقه قهوه ای میشه.بده بخوره م ...

عزیزم ۶ ماهشه اینا رو بدم عیب نداره ؟شیر خشک میخوره

Live the moment now✌
حالا دکتر ب من میگف اصلا ابمیوه ندم ادم از دست این دکترام میمونه بخدا

اب سیب واسه تب و سرماخوردگی هم خوبه

تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇                خوش امدی عشق مامان و بابا  😍                              چقد خوشحالیم از بودنت 😊                                     دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم  ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه..                                    فقط ارامش داشته باشید🥰                                            

ببین اگه از قبل غذاشو شروع کرده عیب نداره اما اگه تازه میخواد شروع کنه خوب نیس آبمیوه

حالا اگه غذا خور شده، آب سیب همونطور که یکی از خانما گفتن رنده کن قهوه‌ای بشه آبشو یکم با قاشق بده بخوره بد نیس، اما آبمیوه های دیگه برا جبران کم آبی نده

نه آبمیوه زوده برا شش ماهه با دکتر یا بهداشت حرف بزن حتما، راهنماییت میکنن کارمند بهداشت بهم گفت و ...

عجب☹☹☹☹

تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇                خوش امدی عشق مامان و بابا  😍                              چقد خوشحالیم از بودنت 😊                                     دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم  ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه..                                    فقط ارامش داشته باشید🥰                                            
عزیزم خیییییییلی بهش مایعات بده خاهش میکنم اینکارو حتما بکن اب سیب هویج و اب با یکم قند  پودر ...

او.آر .اس شاید زود باشه برا۶دماه نمیدونم.ولی سیب و موز کال(نارس)زود بند میاره اسهال و.من برا اسهال دکتر نمیبرم.بیشتر تو خونه با چیزایی که گفتم.زودم خوب میشه خدا روشکر

نه هیچ عیبی نداره.اینا همشون میوه و غذان.من بچه دوممه.اسهالشونو اینجوری خوب میکنم.همش و دکترا بهم گفتن.برا بچه دومم اسهال میشه استرس نمیگیرم.اشکالی نداره همون شیر خشک و مرتب بده برا آب بدنش.ولی هر میوه و آبمیوه ای خوب نیست.فقط هویج.سیب.موز

نه هیچ عیبی نداره.اینا همشون میوه و غذان.من بچه دوممه.اسهالشونو اینجوری خوب میکنم.همش و دکترا بهم گف ...

شوهرم‌ امشب رفت لیمو شیرین بش داد هر چی زدم تو سرم که بهش نده فایده نداشت 

Live the moment now✌
شوهرم‌ امشب رفت لیمو شیرین بش داد هر چی زدم تو سرم که بهش نده فایده نداشت 

بچت اگه شیر خشکیه باید شیرشو عوض کنی شیر بدون لاکتوز بخوره 

دختر منم ۶ماهگی اسهال و استقراغ شدید گرفت فقط و فقط شیرش باید عوض بشه 

خداوند عشق را به خانواده کوچک ما هدیه داد و ما او را هانا نامیدیم
بچت اگه شیر خشکیه باید شیرشو عوض کنی شیر بدون لاکتوز بخوره  دختر منم ۶ماهگی اسهال و استقراغ شد ...

وای راست میگین؟برا همیشه عوض کنم یا تا وقتی که خوب بشه؟من الان نان ۱ میدم باید چه شیری بگیرم براش؟طعمش چطوره به نان نزدیکه؟

Live the moment now✌
وای راست میگین؟برا همیشه عوض کنم یا تا وقتی که خوب بشه؟من الان نان ۱ میدم باید چه شیری بگیرم براش؟طع ...

منم نان میدادم باید تا مدت بیست روز اینا شیرشو عوض کنی دکتر به من Al110داد 

خداوند عشق را به خانواده کوچک ما هدیه داد و ما او را هانا نامیدیم
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز