بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حالا دکتر ب من میگف اصلا ابمیوه ندم ادم از دست این دکترام میمونه بخدا
اب سیب واسه تب و سرماخوردگی هم خوبه
تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇 خوش امدی عشق مامان و بابا 😍 چقد خوشحالیم از بودنت 😊 دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه.. فقط ارامش داشته باشید🥰
ببین اگه از قبل غذاشو شروع کرده عیب نداره اما اگه تازه میخواد شروع کنه خوب نیس آبمیوه
حالا اگه غذا خور شده، آب سیب همونطور که یکی از خانما گفتن رنده کن قهوهای بشه آبشو یکم با قاشق بده بخوره بد نیس، اما آبمیوه های دیگه برا جبران کم آبی نده
نه آبمیوه زوده برا شش ماهه با دکتر یا بهداشت حرف بزن حتما، راهنماییت میکنن کارمند بهداشت بهم گفت و ...
عجب☹☹☹☹
تیکر ی سالگیه دختر گلمه 👇👇👇👇👇👇 خوش امدی عشق مامان و بابا 😍 چقد خوشحالیم از بودنت 😊 دختر قشنگمو بعد ۴ سالو خورده ای ک منتظر بودیم حتی میکرو هم کردیم.ولی منفی شدبطور طبیعی ب لطف خدا باردار شدم ...از خدا ناامید نشید دوستای عزیزم..تا خدا نخاد نمیشه.. فقط ارامش داشته باشید🥰
نه هیچ عیبی نداره.اینا همشون میوه و غذان.من بچه دوممه.اسهالشونو اینجوری خوب میکنم.همش و دکترا بهم گفتن.برا بچه دومم اسهال میشه استرس نمیگیرم.اشکالی نداره همون شیر خشک و مرتب بده برا آب بدنش.ولی هر میوه و آبمیوه ای خوب نیست.فقط هویج.سیب.موز