2777
2789
عنوان

کیا با بی بی چک منفی، باردار بودن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 252851 بازدید | 419 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا ۳ روزه

ببین نمیخام بترسونمت

اینی هم که میگم ربطی به بیبی چک تو نداره

فقط اینو میخام جهته اطلاع بهت بگم

من ببب چکام تا هفته ی ششم فقط هاله مینداخت ،رفتم سونو گفت خارج از رحمه

اما تو صبر کن انشاءالله که پررنگ میشه بیبی چکت

دلیل اینکه پررنگ نمیشه اینه که هنوز تا موعدت زیاد مونده و بتات کم کم داره بالا میره

مارک بیبی چکت رو حتما عوض کن

🌹

آخه چرا اینجوری میشه؟ دخمل داره یا پسمل؟

هم دختر داره و هم پسر

والا خودمونم در عجبیم

حالا از من دقیق موعد پری زدم دوتا خط پررنگ افتاد برا دوتا بچه م همین بودم

اخه من همیییشععع دو روز جلو میوفته پریودم 

بمحض نشدن زدم و دوخط افتاد بچه هامم دختر و پسر هستن

بنظرم به جنسیت ربطی نداره مربوط به سیستم و واکنش بدنِ

ببین نمیخام بترسونمت اینی هم که میگم ربطی به بیبی چک تو نداره فقط اینو میخام جهته اطلاع بهت بگم م ...

منم با دلدردی که گرفتم وحالتایی که دارم میترسم خارج رحم باشه😞

خدایا به امید خودت....نه بنده های بیخودت☺✌️           واینک برچهره ی دلربای مهدے💙 صلواااات!!!!!بر محمد و آل محمد صلواااات!!! بازم صلواااات !!! اصن امضامو دیدی هی صلوات بفرست☺😅😊آیا بد کردم خواستم ثواب کنی؟؟😊جواب خیر است😅صلواتات ک تموم شد ریپ بزن از امضام تعریف کن تا بقیه ام ثواب کنن😂#بخیل نباشم
فکردم کافی بوده دیگ  روز 14 سیکل رفتم سونو گفت یه فولی 11 داری بقیه زیر ده

حالا امشبم انجام بده ضرر نداره، ولی اگه کشید به ماه اینده تا روزای قبل پریودم نزدیکی داشته باش، بخاطر تنبلی ما وضعیتمون یه مقداری نامعلومه

دختر نازم، مامان فدات بشه، مرسی که تکون میخوری و خودتو نشونم میدی عشقم😍😍😍😍 (تاریخ احتمالی مهر ۱۳۹۸)                                                                            دختر نازم، عشق مامان، توی دی ماه توی سی و هفت هفته و پنج روز اومدی و شدی کل دنیام، همه وجودم، نفسم به نفست بنده دختر زمستونی من الهی مامان فدات بشه.😍😍😍😍😍💕💕💕💕💕💕

ن 33 پری ام وهنوز خبری نیست به نظرتون صبرکنم یا فردا پروژسترون بزنم

خدایا به امید خودت....نه بنده های بیخودت☺✌️           واینک برچهره ی دلربای مهدے💙 صلواااات!!!!!بر محمد و آل محمد صلواااات!!! بازم صلواااات !!! اصن امضامو دیدی هی صلوات بفرست☺😅😊آیا بد کردم خواستم ثواب کنی؟؟😊جواب خیر است😅صلواتات ک تموم شد ریپ بزن از امضام تعریف کن تا بقیه ام ثواب کنن😂#بخیل نباشم

خانمها من یه سوالی داشتم.من اگر ۶ ام آبان اقدام کنم و به فرض ۵۰ درصد باردار بشم.بچه کی به دنیا میاد؟و اینکه بارداری از آخرین پریود شمرده میشه؟من نمیخام خرداد به دنیا بیاد لطفا کمکم کنین

جهل نرمترین بالشیه که هرکسی میتونه زیر سر بگذاره و سالها بگیره با خیال راحت بخوابه ...
حالا امشبم انجام بده ضرر نداره، ولی اگه کشید به ماه اینده تا روزای قبل پریودم نزدیکی داشته باش، بخاط ...

چه امشبی🤣

شوهرم یه ساعته خوابه

بیدارم بود نمیتونستم.

هنوز از دیشب دل درد دارم