2777
2789
عنوان

بیاید ناب ترین دیالوگی که شنیدید بگید😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 76195 بازدید | 1255 پست
ای بابا وقیح چرا لینک اینجا گذاشته من تازه اومدم دارم از اول تاپیک میخونم ، خوووو دوس ندارم تاپیک بت ...

منم خیلی این تاپیکودوس دارم

نی‌نی‌یارهای عزیز لطفا کاری ب این تاپیک نداشته باشین ممنون

@نی_نی_یار_5  

@نی_نی_یار_2  

@نی_نی_یار_3  

@نی_نی_یار_۱ چراآبی نشد🤔

سعی کنیم "قضاوت" نکنیم.اونم تو فضای مجازی!

وای پروفایلت😂😂😂😂😂😂😂😂😂

همیشه عشق باشد همیشه برکت🙂زندگیتو روی دور مثبت تنظیم کن تانتایج کارت مثبت از اب دربیاد😊به توانایی هات شک نکن😎بخشنده باش تا بخشیده شی😉

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم خیلی این تاپیکودوس دارم نی‌نی‌یارهای عزیز لطفا کاری ب این تاپیک نداشته باشین ممنون @نی_نی_یار ...

مرسی عزیزدلم❤

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐اگه با امضام خندیدی یه صلوات برای اینکه کارام جور بشه تا عید عروسی کنم میفرستی؟ 🥺
 وای پروفایلت😂😂😂😂😂😂😂😂😂

😁😁

بچه که بودم یه دوست داشتم مامانش نمیزاشت بامن بگرده چون لاک میزدم حالااون با دوست پسرش میره شمال من هنوز لاک میزنم😐اگه با امضام خندیدی یه صلوات برای اینکه کارام جور بشه تا عید عروسی کنم میفرستی؟ 🥺

بودن یانبودن

مساله این است

😅😅😅😅😅

آسمان چشم اوآیینه کیست...آنکه چون آیینه بامن روبه روبود...دردونفرین دردونفرین برسفرباد...سرنوشت این جدایی دست اوبود........آه....گریه نکن که سرنوشت گرمراازتوجداکرد...عاقبت دلهایمان باغم هم آشناکرد.....
منم خیلی این تاپیکودوس دارم نی‌نی‌یارهای عزیز لطفا کاری ب این تاپیک نداشته باشین ممنون @نی_نی_یار ...

سلام

عزیزم لینک عکس بچه ها مونده پس ریپلای هایی که رو لینک عکس شده گزارش بزنین پاک کنم

ارتباط با نی نی یار فقط:@niniyar

امروز می خواهم به مصاف تزویر بروم که بدترین آفت دین است. تزویر با لباس دیانت و تقوی به میدان می آید. تزویر سکه ای است دورو، که بر یک رویش نام خدا و بر روی دیگرش نقش ابلیس است. عوام خدایش را می بینند و اهل معرفت ابلیسش. و چه خون دلها خورد علی از دست این جماعت سر به سجود آیه خوان و به ظاهر متدین...،فیلم مختار،البته کپیش کردم اینقدر قشنگ حفظ نبودم که

چیزی را که برای خودمیپسندی برای دیگران هم بپسند،چیزی را که برای خود نمیپسندی برای دیگران هم نپسند،اینجوری دنیا بهشت میشه.

تریون لنیستر بازی تاج و تخت: وقتی تاج پادشاهی را بر سر سگی بگذاری، سخت است ک باز به او قلاده ببندی......... ی بار اینو استوری کردم دوسه نفر ناراحت شدن😐 در صورتیک عیچچچچچچ مشکلی هم باشون نداشتم، ب خودشون گزفتن

علومی به عروس حشمت:برای دیدن خدا لازم نیس تا قیوم قیامت صبر کنیم خدا همینجا بین من و تو هست 

واقعا این تیکه فیلم تاثیر گذار بود دیالوگای غلومی

چیزی را که برای خودمیپسندی برای دیگران هم بپسند،چیزی را که برای خود نمیپسندی برای دیگران هم نپسند،اینجوری دنیا بهشت میشه.
دیالوگ نیس  همین بیت اخرین تاپیکمو.. حال مرا ديد و كمى آهسته‌تر رفت با من مدارا كرد ...

چ زیبا... این دست اشعارو خیلی دوس دارم ..خیلی نامحسوس ب عشق و محبت اشاره میکنه..کانالی چیزی داری ک امثالشو داشته باشه.‌خیلی دوس دارم بخونمشون

شکر خدا

احترامت واجبه خان دایی اما حرف از مردونگی نزن که هیچ خوشم نمیاد

کی واسه من قد یه نخود مردونگی رو کرد که من واسش یه خروار رو کنم این دنیا همش واسه من کلک بوده و نامردی

به هر کی گفتم نوکرتم یه خنجر فرو کرد تو قلبم!!! 

کلا دیالوگای بهروز وثوقی عالی بودن

همش نزن هرچی بیشتر همش بزنی بیشتر گندش درمیاد