2821
2789
آحی ☺. جمش کن لطفا تاپیکتو

اگه یه درصد حرفش راست باشه عذاب وجدان نمیگیری ؟

مهربونا اگه دوست داشتين  براي ازدواج و خوشبختي ابجيم  صلوات بفرستين هر كي فرستاد بگه منم به نيتتون بفرستم😘😘😘 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سر کار میذاری؟ اینجا انگار همه چی هست جز نی نی. جای تاپیک خودکشی نیست اینجا

اهوم حق باتوه

قفل کردم تاپیک رو 

بچه ها زدن

کسای که اصلا منو نمیشناسن

به قول شما اصلا نمیدونن راست میگم یا دروغ

فردا با یه اکانت دیگه میام یانه

ولی خوشحالم که تاپیک زدم

امروز تو دلم یه درد بزرگ بود

که قبول کل زندگیم تنها بودم

چرا اخرشم تنها باشم

هیچی نبود نه میشد به دوست و رفیق گفت

نه مادر و پدر

به اینا گفتم

و دمشون گرم با قلب های بزرگشون

راست میگی نباید ناراحتشون میکردم

دردام مال خودمون

اینارم نوشتم که بگم ازشون ممنونم

نمیدونن چقدر حالم رو خوب کردن

حس تنهایی نمیکنم

بعد از مدت ها

لااقل اخرش خوب تموم میشه زندگیم

حالم خیلی خوبه بچه ها واقعا ممنون کاش همه مثل شما بودن

عزیزم فقط مادرتو به یادت بیار. هیچی نمیگم. حتی اگه ما بچه های اینجا رو هم تو این شرایط دوست خودت نمیدونی فقط یه لحظه با خودت رو راست باش و به مادر بیچاره ت فکر کن که وقتی از سفر برمیگرده و دلش برات تنگ شده. همین. 

«آن بازار شام، آن شیپور سلام، آن آتش‌بازی‌ها، آن ورود سفرا، آن عادیات خارجه، آن هورا کشیدن‌ها و آن همه کتیبه‌های زنده باد زنده باد، و زنده باد مساوات و برابری و برادری، می‌خواستید یکی را هم بنویسید: زنده باد شریعت، زنده باد قرآن، زنده باد اسلام.» - شیخ فضل‌الله نوری

پدرم در اومد اینقدر به مخم فشار آوردم . اگه خودکشی کنی اون دنیا میام حسابت رو میرسم اعصابم با حرفات بهم ریخت 

از خون جوانان وطن لاله دمیده ...🥀🖤 Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو Π (( تو بودی و من ))

اهوم حق باتوه قفل کردم تاپیک رو  بچه ها زدن کسای که اصلا منو نمیشناسن به قول شما اصلا نم ...

خوواااهش میکنم کار احمقانه ایی نکن فک کن خواهرت داره ازت خواهش میکنه

مهربونا اگه دوست داشتين  براي ازدواج و خوشبختي ابجيم  صلوات بفرستين هر كي فرستاد بگه منم به نيتتون بفرستم😘😘😘 
اهوم حق باتوه قفل کردم تاپیک رو  بچه ها زدن کسای که اصلا منو نمیشناسن به قول شما اصلا نم ...

عزیزم بخدا تنها نیستی .خدا همیشه کنارته .ما هم هستیم.هر وقت ناراحت بودی تاپیک بزن و ما رو تگ کن

بازم که حرف خودتو میزنی ! کاش کنارم بودی میزدم لهت میکردم تا نتونی دستت رو تکون بدی  و باهاش خودکشی کنی اهههههههههههههعه  

از خون جوانان وطن لاله دمیده ...🥀🖤 Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو Π (( تو بودی و من ))

از کجا معلوم واقعی باشه؟

من همیشه قصه ی عشقو میگم ... ولی تنها یارم این سازِ منه ... عمرِ عاشق بودنم چقد کمه ... آخرش آخرِ آوازِ منه ... آخرش آخرِ آوازِ منه 🎶🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦🍦
اونایی که باردارن اینجا و وقت زایمانشونه با این تاپیکای مزخرف استرس می گیرن

باردارها نباید بیان تو همچین تاپیک هاییی

یه استادی داشتیم میگف هرکی میومده پیشم مشاوره براهودکشی اول کلی ازش حرف میکشیدم بعد میگفتم حالا نطرت چیه ؟اونم میگفته امشب خودکشب میکنم استادم میگه منم گفتم برو برو خودکشی کن فقط چه جوری میخوای خودکشی کنی؟اونم توصیح میداده باز جلسه بعد همین روال تا طرف هم عقده های گدشته ش خالی میشده هم تصویر اینده که همون نحوه خودکشی بوده براش بر اثر تکرار دیگه مطلوب نبوده

اون چشم کور دیروز ، امروز می بینه

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 14 ساعت پیش
2791
2779
2792