2777
2789
عنوان

کاش میشد فقط یکبار دیگ شوهرمو بغل کنم😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2365 بازدید | 78 پست
عزیزم مامان من وکيله. 20 سال سابقه کار داره... بهت پیشنهاد میکنم این کارو نکن.. از طریق مهریه ات مثل ...

چون خودم  بابا نداشتم. و مامانم ازدواج مجدد کرده اتفاقا منم فقط 2 ماهم بوده.. اما همیشه اسیبشو دیدم. هم خودم و هم مامانم.... بازیچه همه میشین چون احساستیه زن.. تازه مامان من یعنی گرگ بارون دیده اس... وکیله.. تو خانواده میلیاردی بوده..و همه زرنگ بوده.. عزیزم یکم  زیرکانه تر رفتاز کن.. 

بیا خودم دوستت میشم بهت میگم چیکار کنی. 

به اندازه کافی صبر کردی نکردی خانوادش هم تا این حد بی چشم و رو هستن دیگه کشوندی دادگاه اینارو عقده ای شدن بری اذیتت میکنن از رفتارشون معلومه کسی که قسم دروغ میخوره از خدا نمیترسه به تو رحم و محبت نداره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون خودم  بابا نداشتم. و مامانم ازدواج مجدد کرده اتفاقا منم فقط 2 ماهم بوده.. اما همیشه اسیبشو ...

باعث افتخاره🌹

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم
نه نباش خواهش میکنم حتی تو احساساتتم اینطوری نباش بخدا ارزش نداره حیفت نیس اخهه واسش اشک بریزی زندگی ...

باش،سعیمو میکنم.

ممنون ک بهم دلداری میدین

🍒🍒🍒🍒🍒🍒 البالو های من🍒🍒🍒🍒🍒 خیلی دلم براتون تنگ میشه.خدایا بچه ها مو ب تو میسپارم.خودت مواظبشون باش.خواهرای گلم اگ در حقم لطف کنید برای سلامتی بچه هام صلوات بفرستین ممنون میشم

شما به نظرم پیش یه روانشناس و یک مشاور حتما برو . الان یه نگاه به تایپیک های قبلت انداختم تو یه روز چهلتا تایپیک زدی یه سوال پرسیدی به نحوه های مختلف . انگار به خاطر استرس و شرایط زندگیت وسواس فکری پیدا کردی یه چیزی مثل تیک شاید تو شرایط شما طبیعی باشه ولی باید درمان بشید و اینکه مشاوره برید همه چیز توضیح بدید بگید تصمیم نهاییم رو چی بگیرم و اگر طلاق گرفتید چه جوری شرایطتتون رو مدیریت کنید اون راهنماییتون میکنه . انقدر با تایپیکپهای تکراری و پشت سر هم داغ دلت تازه نکن کسی اینجا نمیتونه مشکل شما رو حل کنه غیر از خودتون

نه نباش خواهش میکنم حتی تو احساساتتم اینطوری نباش بخدا ارزش نداره حیفت نیس اخهه واسش اشک بریزی زندگی ...

شما همون کاربر مامان هلنا هستی

بله عزیزم 

خوبی عزیزم دختر نازت خوبه

شما به نظرم پیش یه روانشناس و یک مشاور حتما برو . الان یه نگاه به تایپیک های قبلت انداختم تو یه روز ...

کدوم چهل تا تاپیک

اسی من جدا شدم یه بار حسای تو رو داشتم حماقت کردم برگشتم کاش میمردم برنمیگشتم ولش کن اون حسا کاملا ط ...

الان جدا شدی؟

خوبی عزیزم دختر نازت خوبه

😚😚😚خوبم عزیزم فقط یکم حرص خوردم با تاپیکت😆 دیگه اشکتو نبینم نیای بگی گریه  کردم میدونم سخته ولی ارزش نداره مراقب سلامتیت باش هیچ مردی ارزش گریه کردن نداره

واسه خودت باش و خودتو دوس داشته باش😍😍😍😍😍