2777
2789
عنوان

هدیه سالگرد ازدواج من از طرف همسر

868 بازدید | 51 پست

البته قرار نبود بریم اینو بخریم به من گفت حاضر شو بریم یه خورده برا خونه خرید کنیم بعد دم طلا فروشی نگه داشت گفت اگه یه روز بخوام برات طلا بخرم از بین این النگوها کدوم و انتخاب میکنی منم اینا رو نشون دادم گفتم من النگو ریز دوست دارم گفت بیا قیمت کنیم ببینیم چنده گفتم بیخیال فقط حسرتشو میخوریم گفت نه چه حسرتی فقط میپرسیم دیگه رفتیم تو گفت آقا اون النگوها چه قیمته مرده قیمتو گفت شوهرم گفت چهارتاشو بده به خانوم بنده 😍😍😍😍 بعد به من گفت مگه من مرده باشم تو پشت ویترین حسرت طلا بخوری باورم نمیشداصلا 

گیرم که در دادگاه خلق جهان معتبر شدی ، در دادگاه حق و حقیقت چه میکنی؟ ، گیرم که خلق را به فریبت فریفتی ، با دست انتقام طبیعت چه میکنی؟؟؟؟.........

اخییییییی چه رمانتیک😍

مبارکه عزیزم❤️

Man mitonam👩🏻‍💻💸💵💴📈🎰💻💻💻💷💰man mitonammm🏃🏻‍♀️🥊🤸🏻‍♀️🏄🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🧗🏻‍♀️🚴🏻‍♀️⛷🥇⛷🗼🎢🏖🗺💺🛫🕋⛺️⛴🎳🎧🎹man bayaaad betonam

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

البته اینم بگم که خدا رو شکر بعد شاید سه چهار سال تونستیم طلا بخریم 

گیرم که در دادگاه خلق جهان معتبر شدی ، در دادگاه حق و حقیقت چه میکنی؟ ، گیرم که خلق را به فریبت فریفتی ، با دست انتقام طبیعت چه میکنی؟؟؟؟.........

مبارکه عزیزم دونه ای چند شد

کسایی که از زندگیم خبر دارن میشه پیجم رو فالو کنن قطعا براشون میشه یه خیر که شاید باعث بشن من از این زندان خلاص بشمtashrifat_rooyayi@                                  تا نصیحت خواهرانه دارم براتون :                                                                                                                       اول :قضاوت کار ما نیست قضاوت فقط کار خداست تازه خدا گاهی چشمش رو میبنده و رد میکنه ما کی باشیم ؟  ما مال قضاوت نیستیم...                                                                                                                     دوم : مواظب آبروی مردم باشید نکنه آبروی مومنی رو که حرمتش از حرمت خانه خدا واجب تره ببرید خیلی مواظب باشید.