2777
2789
عنوان

چقدر یه آدم میتونه پست باشه

264 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها ازشوهرم میخوام جدا بشم الان یک ساله خونه پدرم هستم خیلی کارداروخونه رو دوست داشتم از طریق یکی رفتم ودوهفته ای اونجا بودم حالا الان شوهرم اومده رفته هرچی دروغ هست پشت سرم گفته اونا هم به خاطر حرف اون منو بیرون کردن،خسته شدم دیگه خدا کجاست پس،یه آدم چقدر میتونه بد باشه آخه،دارم شک می کنم به خدا وقتی بندش اینقدر راحت بتونه ظلم کنه،من به اون کار واقعا احتیاج داشتم،مهریم هم نه ماهی یه سکه هست داره این کارا رو میکنه من ذله بشم بگم مهریه نمیخوام 

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

اینجوری که تو بدتر دستت خالی میشه میگی مهریمو میخوام

💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

۹ماهی یه سکه؟؟ماشاالله قانون چه هوای مردارو داره اگه مهریت۱۰۰ تا هم باشه عمر طبیعیه انسان قد نمیده بگیریش.انقدر این قوانین رودستکاری کردن تا آب تو دل مردا تکون نخوره ولی نتونستن ارث و دیه ی زن رو برابر کنن واقعاکه

۹ماهی یه سکه؟؟ماشاالله قانون چه هوای مردارو داره اگه مهریت۱۰۰ تا هم باشه عمر طبیعیه انسان قد نمیده ب ...

آره به خاطر همین روش زیاد شده دادگاه با مرد هست کلا

عقده اي بدبخت... فقط ميتونم بگم انشالله زودتر از شرش خلاص بشي 

قربونت عزیزم انشالله زودتر راحت بشم از دستش بی همه چیز رو

اینجوری که تو بدتر دستت خالی میشه میگی مهریمو میخوام

پس بگم مهریمو نمبخوام؟؟؟؟پدرمو درآورد هربلایی خواست سرم آورد بعد نگیرم!!

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز