2737
2739

من خورش نخود سبز درست نکردم تاحالا مطمئنی مهمونات دوست دارن؟؟ولی درکل من برا خورشام همیشه پیاز ورنده ریز میزنم هیچ وفتم رو نمیاد

تمام هستی ام برای تو دلت فقط براااااای من.... مهرسامم

ببین منم به همین مشکل خورده بودم.😢خانمای اینجا بهم دکترساینا رو معرفی کردن و منم از یکی از دکتراش ویزیت آنلاین گرفتم از خونه. و خیلی راضی بودم و مسالمم حل شد😍 بیا اینم لینکش ایشالا که مشکل توهم حل بشه😘

اگه خورشت لعاب داشته باشه هیچوقت اجزای خورشت روی آب نمیاد.

پس بهتره توش کمی الو بریزی که لعاب پیدا کنه. یا اینکه نصف قاشق آرد سفیدو تفت بده نیم ساعت آخر به خورشت اضافه کن.

2731
من خورش نخود سبز درست نکردم تاحالا مطمئنی مهمونات دوست دارن؟؟ولی درکل من برا خورشام همیشه پیاز ورنده ...

اهان ممنون اره خیلی خوشمزست گوشت و نخودسبزو زرشک 

من شنیدم تو پیاز اب میکنن خوبه

نه عزیزم. اگه تفتش بوی بوی آرد نمیگیره.

ضمنا باید خیلی کم آرد بریزی. مثلا خورشت برای ۶ نفر نصف قاشق غذاخوری آرد بریزی کافیه.

در کل قوام خورشت باعث میشه مواد توش از هم جدا نشن.

گاهی زرشک میاد روی آب. گاهی پیاز یا هرچیز سبک.

حتی اگه رنده هم کنی باز اگه خورشت آبکی باشه روی آب شناور میشه.

آرد گزینه آخره. آلو، قیصی، سیب زمینی به خورشت قوام میده

2740
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2741
2687
پربازدیدترین تاپیک های امروز