2777
2789
عنوان

سابقه نداشته نیاد خونه 😞😞😞

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 44 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه همه خانوما یکی رو دارن بهشون کمک بده؟؟؟؟؟ خب همه همینن دیگه کاراشونو خودشون میکنن اون بیچاره ا ...

عزیزم خانمی هم که تو خونست احتیاج به حمایت و کمک داره همکاری خوبه نه اینکه آقا ببینه زنش بی حوصله است نیاد خونه

اشکال نداله، از تدریس دختلت کم کن به شوهلت برس. ماها که دکتلا دالیم هیچ کس بهمون مشق نگفت یا یاد ندا ...

عاشقتم😂😂😂😂😂😂

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/

اینجور ک خیلی بد هست فاصله میفته بینتون..تو هم بگو نه خسته نیستم بیا امشب کارت دارم..بعد باهاش صحب همینارو بگو بهش نذار فاصلتون زیاد بشه

مامان یه گل پسرم👨پسر تابستانی   تو عطر کدام خوشبوترین گل جهانی؟که هرکجا مینویسمت شکوفه میدهی  
خخخخخخخخخ منم 

دكتلاي چي دالي عزيزم؟؟؟؟؟

بدون امضا/بدون تاریخ    برو همین الان نقدش کن    ک*خل چک بی امضارو خر نقد میکنه که تو میخوای بری؟؟😐 دیوانه ام و با‌هیچکسم میل سخن نیست :/
جنتیک دالم!! البته دو ماه دیگه از لسالم دفاع میکنم و واقعنی دکتل میشم!

خوبه موفق باشي😂